Adviesdiensten voor cyberbeveiliging

Maak van cyberbeveiliging en gegevensbescherming strategische bedrijfsmiddelen in de digitale onderneming

Cyberbeveiliging is inmiddels hoog op de strategische agenda geklommen. De groei van het aantal cyberaanvallen en datalekken kost het bedrijfsleven en de publieke sector namelijk elk jaar miljoenen. Managers met een strategische of een operationele functie moeten essentiële vragen kunnen beantwoorden:

  • Is het mogelijk om digitale transformatie door te voeren onder aanvaardbare risico's (d.w.z. tijdens de overstap naar de cloud)?
  • Hoe maakt u uw huidige IT-beveiligingsprocessen meer data- en klantgericht?
  • Voldoet uw bedrijf aan de voorschriften op het gebied van privacy en beveiliging en aan het ondernemingsbeleid?
  • Zijn uw website, applicaties, datacenters en gegevens zo kosteneffectief mogelijk beveiligd?
  • Heeft u voldoende medewerkers voor de beveiliging en zijn zij voldoende opgeleid?

Door passende analyses op het gebied van cyberbeveiliging uit te voeren kan uw organisatie de juiste strategie bepalen en het juiste transformatieprogramma vaststellen om gevoelige informatie en eigendommen te beschermen.

Cybersecurity Strategic Consulting Video

Effectieve cyberbeveiliging en een goede concurrentiepositie beginnen bij inzicht en strategiebepaling

Hoe meer u weet van de kwetsbare plekken en veiligheidscontroles, des te beter u uw organisatie met effectieve GRC-procedures (voor ondernemingsbestuur, risicobeheersing en naleving) kunt beschermen.

Aan de hand van analyses van uw gevoelige gegevens, kritieke infrastructuren en applicaties geven onze adviesdiensten voor cyberbeveiliging u cruciaal inzicht in uw beveiligingssituatie. We werken samen met u aan het bepalen en implementeren van de juiste strategie, het operationeel doelmodel en de GRC-structuur. We zorgen ervoor dat uw veiligheidsontwerp en procedures de strategische doelstellingen en bedrijfscontinuïteit ondersteunen. Door vooruit te plannen en een strategie voor cyberbeveiliging deel te laten uitmaken van uw avontuur van digitale transformatie, verkrijgt u een veel betere uitgangspositie om aan de vereisten te blijven voldoen en kostenbesparingen te realiseren. Onze routekaart is gebaseerd op een bijzonder consistent framework (inclusief marktnormen, menselijke factoren en rentabiliteit).

 

Cyberbeveiligingsexperts met geavanceerde IT-kennis helpen u met het opbouwen van beveiliging van binnenuit

We hebben ruime ervaring met verbetering van de cyberbeveiliging in diverse sectoren: financiële dienstverlening, nutsbedrijven, industrie en overheid. Onze consultants schetsen een compleet beeld van de stand van zaken van uw cyberbeveiliging en leggen u duidelijk uit hoe u uw strategie het best kunt implementeren. Op basis van marktnormen en referentiestandaards (ISO, SANS, NIST, PCI, CoBIT, ISF, etc.) helpen we onze klanten hun risicobeheersing te verbeteren (beveiliging en privacybescherming) via een veranderingsbeheersingsproces waarin onder meer aandacht wordt besteed aan rentabiliteit en professionalisering van het personeel. In het kader van onze beschermingsdiensten werken we samen met toonaangevende beveiligingsleveranciers om te verzekeren dat u altijd van de nieuwste tools en technologieën (IAM, SIEM, DLP, etc.) voor de beveiliging van uw bedrijfsmiddelen kunt profiteren.

Gerelateerd