Technische documentatie

Capgemini levert een flexibele en efficiënte outsourcingoptie voor het produceren van hoogwaardige technische publicaties. Van onderhoudsmanuals tot onderdelencatalogussen: wij bieden een consistent hoog serviceniveau en strikte naleving van internationale specificaties.

Betere service tegen lagere kosten

Wij leveren services voor technical content management die uw operationele kosten verlagen en de dienstverlening aan uw klanten verbeteren. Onze oplossingen bieden een hogere ROI op de outsourcing van technical content management en versterken daarmee uw concurrentiepositie.
We leveren de volgende oplossingen:
  • Outsourcing voor technische publicaties
  • Definitie en implementatie van informatiesystemen voor technische publicaties
 
Capgemini heeft ruime ervaring met het ontwikkelen en implementeren van innovatieve oplossingen voor technische publicaties, onder andere met:
  • SGML-authoring
  • XML-authoring
  • Intelligente CGM-graphics
  • Digitale leveringsmethoden
 
Onze oplossingen ondersteunen bedrijven bij de volgende processen:
  • Nieuwe manuals produceren
  • Manuals onderhouden en reviseren
  • Nieuwe illustraties creëren
  • Illustraties aanpassen en bijwerken 
 
Via digitalisering en integratie van informatiesystemen kan Capgemini het beheer van technische publicaties volledig integreren met informatiesystemen voor de engineering-, productie- en onderhoudsfuncties.

Een allesomvattende, kosteneffectieve aanpak van documentproductie

Onze benadering van technische documentatie is gebaseerd op geïnstrumentaliseerde processen. Eenvoudige naleving van interne bedrijfsrichtlijnen en wettelijke voorschriften volstaat voor ons niet. In onze filosofie moeten producten worden aangevuld en verrijkt met technische documentatie die complete en consistente informatie bevat. We werken vanaf het begin nauw met u samen om kosteneffectieve content te produceren die aansluit op uw behoeften.

Eersteklas expertise in technical content management

De ontwikkeling en productie van technische publicaties is een cruciale functie voor bedrijven in lucht- en ruimtevaart en defensie. Dankzij onze ervaring met technical content management kunnen we kosteneffectieve oplossingen leveren die voldoen aan de hoogste standaarden en internationale specificaties zoals S1000D.
 
Met meer dan 300 specialisten op het gebied van lucht- en ruimtevaart en defensie in ons centrum in Bangalore (India) kunnen we een flexibele BPO-optie aanbieden. Voor Bombardier, ‘s werelds op twee na grootste vliegtuigbouwer voor de burgerluchtvaart, hebben we een technical content management-systeem van wereldklasse ontwikkeld.
Gerelateerd