Agile Testconsultant

Agile Testconsultant

In de Testdivisie van Capgemini werken zo’n 200 bevlogen testspecialisten samen aan de professionalisering van het vakgebied Testing. De rollen lopen er uiteen van testanalist en testengineer tot testconsultant, testarchitect en testmanager. Het accent ligt primair op diensten en producten rond Test Process Improvement (TPI), Managed Testing Services, Test Automation, Cloud en Agile. We onderhouden in ons werk nauwe contacten met onze alliantiepartners Oracle, HP en IBM en onze Thought Leaders publiceren en presenteren regelmatig over het vakgebied. Een bruisende divisie met leuke collega’s en volop ruimte om je talenten maximaal te ontwikkelen.

 

De uitdaging

Testen terwijl de applicatie nog volop in ontwikkeling is. Dat kenmerkt het werk van een Agile testconsultant bij Capgemini. Mooi en dankbaar werk want het gaat vaak om applicaties voor grote groepen consumenten in Nederland en daarbuiten. Een fout in die applicaties heeft grote impact op het imago van onze klanten. Naast het testen van de halffabricaten na elke ‘sprint’, ben je de kwaliteitsbewaker in het scrumteam en nauw betrokken bij het ontwikkelproces. Jij kent als tester immers de valkuilen en helpt je team om ze te omzeilen. Dat draagt bij aan snellere oplevering zonder fouten. Daarnaast draag je verantwoordelijkheid voor een vlot lopend testproces. Dat betekent dat je zelf testscenario’s opstelt en uitvoert en de testresultaten zelfstandig ook kunt interpreteren. En ondertussen denk je mee aan het verder automatiseren van testprocessen voor onze klanten.

 

Wie ben jij?
 • Een afgeronde HBO of WO opleiding
 • Minimaal 2 jaar ervaring in Test Automation
 • Je weet snel contacten te leggen en bent communicatief sterk
 • Gedreven voor Test/Business Driven Development, Context Driven Testing en/of Agile werken
 • Vloeiend in het Nederlands en Engels, zodat je kunt schakelen in internationale projecten

 

Dit hebben we jou te bieden:

 • Meteen een vast contract
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden: premievrij pensioen, bonusregeling, 26 vakantiedagen met optie om dagen bij te kopen
 • Mogelijkheid om in het buitenland een project te doen
 • Een zeer flexibele mobiliteitsvergoeding die naar eigen keuze is te besteden: uitkeren, leaseauto en/of een NS business card
 • Een geweldig kantoor, makkelijk te bereiken met auto én OV
 • Het ALL YOU CAN TRAIN principe
 • Last but not least, een bruisende practice met ong. 180 leuke collega’s!

 

Meer weten of solliciteren?

Neem dan snel contact op met Caroline van der Wal via caroline.vander.wal@capgemini.com of stuur je cv via de sollicitatiebutton.

 

 Als ZZP’er voor ons werken?

Capgemini biedt ruimte aan flexwerkers die niet in dienst willen komen maar zich wel met ons willen verbinden. Kijk op www.dunnit.nl.

 

For foreign applicants

Capgemini is only looking for Dutch residents who speak Dutch on a business level. For jobs in other countries, please visit our global recruitment pages on www.capgemini.com/careers

 

Over Capgemini

Capgemini is een van 's werelds grootste leveranciers van consulting-, technologie- outsourcing- en local professional services. Met bijna 180.000 medewerkers zijn we actief in meer dan 40 landen over de hele wereld. Met ingrijpende en innovatieve transformaties helpen we onze klanten om hun resultaten en concurrentiepositie fors te verbeteren. Daarvoor leveren we een reeks geïntegreerde services die zijn gebaseerd op zeer geavanceerde technologieën en diepgaande domeinkennis.