Applicatiebeveiliging

Meer dan 80% van de aanvallen is gericht op applicaties en dit maakt de digitale onderneming kwetsbaarder dan ooit. U kunt uw applicaties weerbaarder maken met effectieve cyberbeveiliging die het behoud van uw klanten garandeert en u een voorsprong op de concurrentie geeft.

Applicatiebeveiliging: kritieke zwakke plekken herkennen en verhelpen

Is de applicatielevenscyclus in uw bedrijf goed beveiligd zodat u vol vertrouwen kunt doorgroeien naar de cloud en digitalisering?

Weet u zeker dat uw huidige en toekomstige toepassingen en webgerichte diensten niet de deur openzetten voor cybercriminelen die er met uw meest gevoelige gegevens vandoor gaan?

Door de toegenomen dreiging van cyberaanvallen is een gedegen beheer van de beveiliging van toepassingen en systemen absoluut noodzakelijk, zodat u zwakke plekken in een zo vroeg mogelijk stadium kunt opsporen. Het is veel minder kostbaar om een kritieke zwakke plek te verhelpen voordat een dienst wordt aangeboden dan wanneer deze dienst al is geïntroduceerd.

Onze diensten op het gebied van applicatiebeveiliging voorkomen dat incidenten op het gebied van cyberbeveiliging leiden tot financiële schade of reputatieschade.

Bestrijd cyberaanvallen in de digitale onderneming

Cyberaanvallen nemen in het digitale tijdperk van vandaag de dag zowel in aantal als in kracht toe. Onze diensten voor applicatiebeveiliging bieden uitkomst en gaan ze te lijf. Aan de hand van veilige processen voor het levenscyclusbeheer en veiligheidstesten kunt u nagaan of uw applicaties veilig zijn en de benodigde stappen nemen om de beveiliging te verbeteren.

Onze methoden zijn gefocust op de beveiliging van uw bedrijfsmiddelen, zowel vandaag als in de toekomst, met behulp van preventieve methodes en de meest geavanceerde technologie.

Zekerheid dankzij bescherming van applicaties

Met onze diensten voor applicatiebeveiliging bent u voorbereid op de steeds geavanceerdere bedreigingen. We helpen onze klanten al tientallen jaren met de bescherming van hun applicaties en beschikken over honderden referenties uit Europa en daarbuiten. Door onze eersteklas audit, penetratietest en R&D-teams, een industriële benadering en de beste middelen, stellen zowel nationale overheden als de industrie het vertrouwen in ons om hen te helpen op veilige wijze te transformeren.

Wilt u meer weten? Neem contact op met Mike Turner

Gerelateerd