Application Lifecycle Services

De hedendaagse CIO heeft te maken met steeds complexere applicatielandschappen en de noodzaak om voortdurend te rationaliseren en kosteneffectiever te werken.

Oplossingen

Op basis van ruim 40 jaar ervaring met applicaties kan Capgemini een uitgebreid pakket hoogwaardige Application Lifecycle Services leveren. We nemen de verantwoordelijkheid voor het operationeel beheer van uw huidige applicaties, terwijl we samen met uw CIO en de leiders van uw business werken aan vereenvoudiging van het applicatielandschap.

Beperk de kosten, niet uw potentieel

Application Lifecycle Services is een beheerde service voor (een deel van) uw applicatielandschap, die het concept, het ontwerp en de implementatie van applicaties verzorgt op basis van onderhoud, vernieuwing en uitfasering. Onze robuuste leveringsmodellen verlagen de kosten en maximaliseren de:
 

  • Productiviteit: met ons wereldwijde sourcingmodel en onze geïndustrialiseerde leveringsmethoden behaalt u kostenbesparingen tot 33%
  • Flexibiliteit: variabele applicatiekosten en aanpasbare businessservices verbeteren de wendbaarheid en verkorten de doorlooptijd met een derde deel
  • Impact: de afstemming van de IT op de bedrijfsstrategie vergroot de waarde van uw IT en het potentieel van uw bedrijf

Bronnen

Vraag het onze Experts