Agile Legacy Lifecycle in samenwerking met IBM®

Agile Legacy Lifecycle is een revolutionaire oplossing die oudere applicaties weer bij de tijd brengt door een combinatie van de producten van IBM met de expertise van Capgemini. We zorgen dat u weer maximaal kunt profiteren van uw investeringen in oudere bedrijfskritische applicaties. Dit verlaagt de kosten en de risico’s en het is goed voor de flexibiliteit en wendbaarheid van uw bedrijf.

Agile Legacy Lifecycle: De uitdaging die Legacy Systemen u bieden

Meer wendbaarheid, lagere kosten en kortere doorlooptijd

Met de Agile Legacy Lifecycle-methode presenteert Capgemini u een cultuur van doorlopende evolutie met technologie en software van IBM. We leveren u tastbare resultaten: soms dalen de operationele kosten met meer dan 35%.
 
Onder het motto ‘moderniseren om te optimaliseren’ implementeren we een non-stop service met transparante kosten, die geen grote eenmalige investeringen vereist en die gebruikmaakt van uw huidige intellectuele investeringen. Vanwege de complexiteit en de risico’s van het beheer van oudere applicaties voeren we de moderniseringsmethoden stap voor stap uit zonder uw bedrijfsprocessen te verstoren. Deze aanpak vergroot de wendbaarheid en flexibiliteit van uw oudere systemen, zodat de doorlooptijd verkort en de levering versneld wordt.
 
Modernisering betekent niet langer dat u uw oudere applicaties en platforms moet afschrijven. IBM levert een uitgebreid assortiment softwareoplossingen om uw applicaties te automatiseren en te moderniseren, zelfs als dit niet op basis van IBM-code gebeurt. Ongeacht het platform dat u gebruikt, verrijken we uw oudere applicaties met hedendaagse, 21e-eeuwse methoden. Dit levert verschillende voordelen op, zoals continue integratie en iteratieve levering.

De juiste tools en de juiste partner voor uw moderniseringsproject

Agile Legacy Lifecycle is een onderdeel van de revolutionaire Application Lifecycle Services-methode van Capgemini, ontwikkeld met het oog op productiviteit, flexibiliteit en maximale impact op het bedrijf. Deze services zijn gebaseerd op het principe van waardegestuurde, continue rationalisatie en ze bestrijken de gehele levenscyclus van de applicaties.
 
In de cyclische benadering van Agile Legacy Lifecycle combineren we onze unieke gespecialiseerde vaardigheden met mondiale leveringscapaciteit en geïndustrialiseerde tools en processen. We bouwen voort op de expertise van onze Centers of Excellence voor Agile Legacy Lifecycle, die zijn ingericht binnen ons wereldwijde netwerk van Accelerated Delivery Centers en die beschikken over de benodigde IBM Rational-tools om implementatieklare omgevingen te kunnen produceren.
 
IBM en Rational zijn handelsmerken van IBM, geregistreerd in een groot aantal landen over de hele wereld.

Technologie van IBM en expertise van Capgemini

Capgemini heeft voldoende brede kennis en ervaring in huis om een moderniseringsprogramma te kunnen opstellen en afleveren dat de operationele kosten verlaagt, de doorlooptijd verkort en de levering versnelt. Onze oplossing is gebaseerd op de gezamenlijke expertise die meer dan 40.000 medewerkers bij ruim 8000 klanten over de hele wereld hebben opgebouwd op het gebied van applicatieservices en IBM-technologie.
 
Dankzij 40 jaar ervaring in het management van applicatielandschappen hebben we een reeks accelerators en enablers opgebouwd:
 
  • Het Wide-angle Application Rationalization Program (WARP 1) produceert een scan van uw applicatieportefeuille en brengt de onderdelen met het meeste moderniseringspotentieel in kaart.
  • Meer dan 30 centra voor applicatieontwikkeling en services over de hele wereld
  • Speciale moderniseringsfaciliteiten waar onze Agile Legacy Lifecycle-methode wordt toegepast
Gerelateerd