Application Lifecycle Services in a Box

IT afdelingen spenderen gemiddeld 71% van hun budget aan het onderhoud van het IT landschap. In hun voortdurende zoektocht naar kostenbesparing stellen dus veel organisaties Capgemini de vraag of hun applicatiebeheer niet efficiënter kan. Maar tegelijkertijd moet ook snel ingespeeld kunnen worden op nieuwe vragen van de organisatie en de organisatie beter ondersteund met behulp van IT. Een complex paradigma waarop Capgemini het antwoord op heeft. Om aan deze vraag tegemoet te komen hebben we onze praktijkervaringen in applicatiebeheer vertaald naar efficiënte, kant-en-klare beheeroplossingen op basis van industriële modellen.  Ja, beheer en ontwikkeling uit een doos. Dat werkt verrassend efficiënt en met behoud van kwaliteit.

Zes Managed Services voor Application Lifecycle Services

Op basis van onze beheerervaringen hebben we zes gestandaardiseerde Managed Services opgesteld. Elk van de zes services sluit aan op een van de meest voorkomende vragen naar Application Lifecycle Services. Ervaring leert inmiddels dat onze klanten er in negentig procent van de gevallen uitstekend mee geholpen zijn.
 
De zes Managed Services leveren aanzienlijke en aantoonbare besparingen op de beheerkosten, bieden sneller nieuwe functionaliteit en realiseren overduidelijk meerwaarde voor de business. Welk pakket u ook kiest voor het oplossen van dilemma’s in uw IT landschap, u krijgt bij Capgemini altijd kostenefficiënte standaard beheerdiensten op basis van onze CMMI3 processen, uitgevoerd door ervaren professionals. U kunt de pakketten naar keuze aanvullen met proactieve services om de applicaties actueel, slagvaardig en flexibel houden.

Application Lifecycle Services in a Box

Met Application Lifecycle Services in a Box biedt Capgemini u de nieuwste vorm van dienstverlening aan:
  • Zeer efficiënte services op basis van vergaande standaardisatie en industrialisatie;
  • Geïntegreerde besturing en leveringsmethoden voor zowel advies, ontwikkeling als het beheer van de applicaties;
  • Gericht op doorontwikkeling en innovaties van de applicaties;
  • Met sterke focus op de huidige en toekomstige behoeften van de business;
  • En eigenaarschap voor het resultaat.
 

Meer met minder

Zes professionele Managed Services om met minder inspanning en minder budget, meer te bereiken. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Toch durven we de uitspraak aan dat een ervan u kan helpen uw doelstellingen te realiseren. Alles wat nodig is voor slagvaardig beheer is in deze zes services ondergebracht.

ALS in a Box


Download de brochure om meer over deze zes Managed Services te lezen. Meer weten? Neem contact met ons op: We vertellen u er graag meer over!
Gerelateerd

Experts