Lifecycle Services voor Oracle Applicaties

Met de Application Lifecycle Services van Capgemini haalt u maximale waarde uit uw Oracle-applicaties. Dankzij lagere TCO houdt u meer ruimte over voor innovatie.

Capgemini’s Lifecycle Services for Oracle Applications

Vier componenten…

Run & Host

Het optimale evenwicht tussen de eigen IT en het beste van de cloud. De Run & Host-componenten bieden flexibele cloudhosting en onderhoud voor uw Oracle-infrastructuur. Met behulp van Oracle Enterprise Manager 12c neemt Capgemini u de verantwoordelijkheid voor het beheer en de monitoring van de volledige software- en hardwarestack uit handen. In combinatie met virtualisatie- en private cloud-technologie kunt u hierdoor de TCO verlagen en kapitaalinvesteringen (CapEx) omzetten in operationele kosten (OpEx).

Integratieroutekaart voor Fusion Applications van Oracle

Bepaal hoe, waar en wanneer u gaat werken met Oracle Fusion Applications en welke Oracle-upgrades voor uw bedrijf het zinvolst zijn. Deze oplossing helpt u te beoordelen in welke fase van de Oracle Applications Lifecycle u zich momenteel bevindt en verschaft u een routekaart om de optimale toekomstige toestand te bereiken. Hiermee koppelt u de ontwikkelingen in uw bedrijf aan de ontwikkelingen op het gebied van Oracle-technologie.

Menu à la carte 

Kies uit een assortiment kant-en-klaar ontwikkelde businessfuncties en IT-upgrades die als aanvulling op of als vervanging van de huidige applicaties kunnen worden geïmplementeerd. Met Oracle Enterprise Manager 12c waarborgt de Oracle-managementomgeving een maximale bedrijfscontinuïteit en minimale systeemuitval tijdens de upgrades. De items op de menukaart zijn gebaseerd op best practices en praktische bedrijfservaring, zodat u snel toegang krijgt tot de nieuwste en meest relevante innovaties en u de juiste afweging kunt maken tussen industrialisatie/standaardisering en maatwerk.

... op grond van twee basisprincipes 

Abonnementsmodel

Zet kapitaalinvesteringen (CapEx) om in operationele kosten (OpEx) en profiteer van beter voorspelbare uitgaven, zonder dat dit ten koste gaat van innovatie of de bedrijfswaarde.

Valuemanagement

Bevorder voortdurende verbetering van de bedrijfsprocessen door regelmatig gezamenlijke workshops te houden. Op deze periodieke workshops ontdekken en meten we potentiële voordelen, brengen we kansen voor vereenvoudiging, rationalisatie en innovatie in kaart en zorgen we dat uw Oracle-routekaart wordt vormgegeven en afgestemd om zo veel mogelijk waarde te kunnen creëren.

Een waardegestuurde aanpak op basis van continue rationalisatie.

Capgemini Lifecycle Services voor Oracle-applicaties zijn onderdeel van ons revolutionaire Application Lifecycle Services -concept. Dit concept, dat de gehele applicatielevenscyclus bestrijkt, is ontworpen met het oog op maximale productiviteit, flexibiliteit en bedrijfsimpact. De services zijn gebaseerd op het principe van waardegestuurde, continue rationalisatie.

Een typisch voorbeeld van een Application Lifecycle Services-project is een meerjarige service tegen een maandelijkse abonnementsvergoeding voor de gehele oplossing, met flexibiliteit qua scope en het aantal gebruikers. Onze services zijn bedoeld om uw organisatie toegang te geven tot businessfunctionaliteit van Oracle. Hiervoor kunt u kiezen uit een menukaart met gebundelde businessservices voor gedetailleerde IT-functionaliteit. Deze services zijn kant-en-klaar leverbaar en worden per item in rekening gebracht.

* "The Forrester Wave™: Oracle Services Providers, Q2 2011", Forrester Research Inc.: 20 mei 2011

Aantoonbare Oracle-expertise van een betrouwbare partner

Capgemini is een van ‘s werelds grootste systeemintegrators en implementatiepartners voor Oracle. Capgemini-klanten met Oracle-applicaties kunnen profiteren van een serviceprovider die:

Gerelateerd