Next generation AM Services

Bedrijven vertrouwen niet alleen op IT om kosten te verlagen, maar ook om waarde toe te voegen aan hun bedrijf. Met onze Application Management-services krijgt u de beschikking over een kosteneffectief en efficiënt IT-landschap, terwijl u voldoende speelruimte overhoudt om te innoveren en waarde aan uw bedrijf toe te voegen.

Application Management moet afgestemd zijn op het bedrijf dat hiermee wordt ondersteund

Door een te grote hoeveelheid applicaties en gegevens worden de wendbaarheid, flexibiliteit en prestaties van uw bedrijf belemmerd. De traditionele 'lights on’-benadering staat innovatie in de weg en is bovendien kostenintensief. Applicaties moeten niet alleen van hoogwaardige kwaliteit en voorspelbaar zijn, ze moeten zich ook kunnen aanpassen aan veranderende bedrijfsbehoeften en de IT-omgeving.
 
Dit willen onze klanten:
  • Aantonen van de bedrijfswaarde van AM
  • Het leveren van een “always-on”-service-ervaring en “user-driven” modellen voor de gebruikte gegevens
  • Het streven naar permanente innovatie op een kostenefficiënte manier
  • Permanente focus op de verlaging van operationele kosten

Ons nieuwe AM Platform: Business Aware, Future Proof

Een nieuw en ander model

Om u aan een grotere flexibiliteit en betere prestaties te helpen, hebben wij de bedrijfsrelevantie en flexibiliteit van onze Application Management-services verhoogd.
 
Wat is anders in dit nieuwe model?
 
  • Focus op bedrijfsprocessen: Hiermee worden applicaties aan onderliggende bedrijfsprocessen gekoppeld. Hierdoor ligt de prioriteit afhankelijk van het bedrijfsbelang altijd bij permanente verbeteringen en wordt het effect op de gerealiseerde waarde meetbaar en inzichtelijk
  • Inzicht in serviceprestaties: Geleverd via configureerbare, mobility-enabled prestatiedahsboards in realtime
  • Geïntegreerde innovatie: Wij bieden een geïntegreerd beheer en omzetting van uw portefeuille en innovatieve ideeën op basis van crowdsourcing
 
De basis wordt gevormd door een geïntegreerd, zeer geïndustrialiseerd en betrouwbaar Rightshore® platform met standaard plug & play-processen en tools voor een snelle implementatie. Ons platform biedt een flexibel personeelsmodel waardoor perfect kan worden ingespeeld op bedrijfsveranderingen en veranderlijke prijsmodellen.

Eén compleet pakket met de internationale best practices

Doordat wij ons op de bedrijfsprocessen richten, realiseren wij aanzienlijke bedrijfs- en kostenvoordelen. Met Service Management-as-a-Service (SMaaS) kunnen wij up-to-date applicaties aan bedrijfskritische processen koppelen. Op deze manier beschikt u over een compleet pakket van best practices die perfect in de oplossing zijn geïntegreerd.
 
Uw voordelen:

  • Levering van resultaten: Terwijl de focus op Service Level Agreements (SLA’s) zoals traditionele AM gericht blijft, biedt ons nieuwe Application Management-platform tevens inzicht in de prestaties van applicaties en bedrijfsprocessen.
  • Tools voor meer eenvoud: De basis voor ons AM-platform wordt gevormd door een geïntegreerd, zeer geïndustrialiseerd platform met standaard plug & play-processen en tools voor een snelle implementatie. 
  • Flexibel en schaalbaar: Ons platform biedt onder andere een flexibel personeelsmodel waardoor perfect kan worden ingespeeld op bedrijfsveranderingen en veranderlijke prijsmodellen.
 
Gerelateerd