Klantgerichte digitale bedrijfsprocessen

Een intelligent BPM-systeem is cruciaal bij de ondersteuning van het digitale traject van uw klanten. Hierdoor bent u wendbaarder, kunt u sneller beslissingen nemen die beter zijn afgestemd op de situatie en kunt u eveneens aanzienlijke kostenbesparingen realiseren.

Services

Capgemini kan u helpen met het bouwen van ‘intelligente BPM-oplossingen’ door gebruik te maken van technologieën zoals processoren voor complexe gebeurtenissen, Dynamic Case Management, instrumenten voor rechtstreekse beslissingen op basis van analyses, integratie van sociale media en mobiele technologie via meerdere apparaten om:

  • Te leveren via buitengewoon kortere cycli en met voortdurende verbeteringen
  • De efficiëntie van factories van producten en services te verbeteren ten gunste van een rijke en naadloze klantbeleving

 

Onze services maken gebruik van onze leveringscapaciteiten voor de complete levenscyclus van bedrijfsprocessen en ook van onze expertise op het gebied van BPM-pakketten, Dynamic Case Management, procesintelligentie en op analyse gebaseerde beslissingsinstrumenten.

 

Lees ons deskundigenrapport: Geef bedrijfsprocessen opnieuw vorm met intelligent BPM

Uitgebreide ervaring met banken

  • We hebben ruim 20 jaar ervaring met banktechnologie en het verstrekken van adviezen aan banken en hebben meer dan duizend projecten in het bankbedrijf uitgevoerd.
  • We ondersteunen momenteel 8 van de 15* grootste banken en 6 van de 10 grootste bedrijven op het gebied van consumentenfinanciën*
  • Sinds 2005 opgenomen in de top 25 Enterprise Technology Vendors van American Banker’s Financial Insights.

 

*Gerangschikt naar omzet; Forbes ‘The Global 2000’ voor 2013

 

Snelle marktintroductie

Door de jarenlange samenwerking met internationale banken en financiële instellingen heeft Capgemini krachtige BPM-middelen opgebouwd, zoals een database met bedrijfsprocessen voor banken evenals specifieke herbruikbare frameworks en projectaccelerators voor het implementeren van BPM-oplossingen. Hierdoor zijn we in staat om de marktintroductietijd in te korten en tegelijkertijd het risico en de kosten binnen de perken te houden voor onze klanten.

Partners van wereldformaat

Capgemini is een samenwerking aangegaan met toonaangevende leveranciers om oplossingen op het gebied van intelligent BPM te bieden, waaronder Pegasystems, IBM en TIBCO.

Neem contact op

Neem voor hulp bij het opnieuw vormgeven van uw bedrijfsprocessen om uw beloftes aan klanten na te komen contact op met onze experts via banking@capgemini.com.

Gerelateerd
Contact our experts