Desktop voor financieel advies

De desktop voor financieel advies van Capgemini is één interface voor moeiteloze toegang tot alle klantgegevens en beoordelingsfuncties. De oplossing is gebaseerd op Capgemini’s uitgebreide expertise en ervaring met Salesforce Financial Services Cloud for Wealth in de sector vermogensbeheer.

Efficiëntere adviezen en grotere klanttevredenheid

De hedendaagse vermogende en digitaal vaardige klant heeft hoge verwachtingen van zijn of haar vermogensadviseur. Deze klanten willen proactieve, tijdige en efficiënte adviezen en gaan naar een andere vermogensadviseur wanneer zij ontevreden zijn. Veel ondernemingen werken met meerdere, afzonderlijke systemen om hun adviseurs de benodigde informatie en tools te bieden voor dergelijke tijdige adviezen. De adviseur ziet zich gesteld voor een uitdaging van formaat: klantrelevante gegevens en bedrijfsprocessen inzien, snel en accuraat navigeren door de verschillende gebruikersinterfaces van elk systeem en voldoen aan de hoge verwachtingen van de klant.

Krachtige integratie die adviseurs de regie geeft en klanten blij maakt

Financieel adviseurs besteden doorgaans meer dan een derde van hun tijd aan administratieve taken die niet direct klantgericht zijn. Op de desktop voor financieel advies van Capgemini worden de vele activiteiten en toepassingen voor het ontwikkelen van de relatie met de klant en het uitbrengen van advies samengevoegd en afgestemd. De oplossing:

  • verbetert de efficiëntie van de adviseur via een geïntegreerde dashboardinterface en geautomatiseerde processen;
  • faciliteert proactieve klantenwerving en klantencommunicatie via geïntegreerde analysewidgets;
  • ondersteunt de levering van relevante, uitgebreide en efficiënte adviesdiensten;
  • vergroot de kans op meer inkomsten;
  • verkort de inwerktijd van de adviseur; en
  • verlaagt de IT-kosten door gebruik van een vereenvoudigd applicatie-integratiemodel op basis van Force.com®.

Toonaangevende ervaring en expertise

Al 20 jaar is ons World Wealth Report de toonaangevende benchmark voor het op wereldwijd, regionaal en nationaal niveau in kaart brengen van trends bij vermogende particulieren, de zogeheten High Net Worth Individuals (HNWI’s). Capgemini beschikt wereldwijd over meer dan 3.500 professionals met ervaring op de kapitaalmarkten die met behulp van deze unieke kennis van HNWI’s een geïntegreerde dienstverlening bieden. Onze professionals zijn gespecialiseerd in tools voor vermogensbeheer en benchmarking en hebben frameworks met ruim 450 functiepunten samengesteld voor de beoordeling van vermogensbeheerders en hun informatiesystemen.

Neem contact met ons op

Stuur ons een e-mail voor meer informatie en een demonstratie.

Gerelateerd