Payment Service Bureau

Vereenvoudig uw betalingsverkeer en centraliseer de sturing vanuit één oplossing voor alle afdelingen en bedrijfsonderdelen van uw organisatie, zonder ingrijpende aanpassingen. Verminder de operationele kosten en krijg grip op alle betalingen, lever betalingen correct en op tijd af bij uw banken en laat de complexiteit aan ons.

Krijg grip op uw betalingen

Vandaag de dag staan financieel managers voor flinke uitdagingen:
  • Verlaging van werkkapitaal en fraude-risico’s;
  • Het volgen van strikte fiatteringsregels en de controle van betalingen;
  • Inspelen op continue veranderingen in de systemen van uw organisatie;
  • Aanpassen aan veranderende wettelijke kaders en bancaire standaarden
Met onze gecentraliseerde oplossing voor de routing van uw betalingen krijgt u controle over het betalingsverkeer, hebt u geen last meer van interne en externe veranderingen en bent u verzekerd van continuïteit van het betalingsverkeer.

Payment Service Bureau: Eén eenvoudige oplossing

Het Payment Service Bureau biedt u als financieel manager een compleet portfolio van oplossingen voor de dagelijkse operatie. Vergeet de technische complexiteit van wijzigende formaten en specifieke overboekingen, incasso’s, hinderlijke verbindingen en bank-specifieke portals en autorisatie-mechanismen. Treasury managers, cash managers en managers finance & control krijgen volledige controle en kunnen zich richten op hun kerntaken voor de organisatie.

Experts in betalingsverkeer

Als geaccrediteerd SWIFT-partner hebben wij publieke en  private organisaties ondersteund, mar ook financiële instellingen. Nidera, een internationale handelsorganisatie, heeft succesvol haar risico’s verkleind dankzij het Payment Service Bureau door snelle en veilige communicatie direct met alle bankenrelatis.
 
Als meer dan 10 jaar is Capgemini een leidende speler in de financiële markt. Jaarlijks brengen wij het World Payments Report uit met daarin de actuele ontwikkelingen op het gebied van betalingsverkeer en cards en een verwachting van de komende ontwikkelingen. Gebaseerd op een ruime ervaring met vele klanten, kunt ook u vertrouwen op ons team om uw betalingsverkeer te optimaliseren.

Ervaar onze expertise

Bent u klaar voor de volgende stap in het betalingsverkeer? Neem contact met ons op zodat uw organisatie ook profiteert van de mogelijkheden. Stuur een email en vraag naar onze expert Hans Peter van der Horst.

Gerelateerd