Bedrijfsservices voor media en entertainment

Met ons pakket aan bedrijfsservices voor media en entertainment kunt u uw strategie op het gebied van digitale content een impuls geven, standaardiseren en uw bedrijfsprocessen automatiseren, zodat u uw productiviteit verhoogt. Het is een unieke platformgebaseerde benadering die gebruikmaakt van oplossingen als FAO-as-a-Stack, deelnemingen en proportionele billijke vergoedingen, CFO Analytics, digitale supply chain en inkoop.

Complexe bedrijfsprocessen beheren in een digitale wereld

De overstap van fysieke naar digitale content kan media- en entertainmentbedrijven een wereld aan mogelijkheden bieden die inkomsten genereren. Daarentegen kunnen nieuwe distributiekanalen, fusies en overnames en veranderende kooppatronen de processen nog complexer maken. Veel bedrijven staan op het punt om de overstap te maken, maar hebben behoefte aan strategieën op het gebied van digitale content die zijn gebaseerd op geavanceerde technologie, zodat ze hun processen in rap tempo kunnen verbeteren en hun opbrengsten kunnen verhogen.

Een bedrijfsproces om uw digitale strategie te ondersteunen

Met ons pakket aan bedrijfsservices voor media en entertainment kunt u uw strategie op het gebied van digitale content een impuls geven, standaardiseren en uw bedrijfsprocessen automatiseren, zodat u uw productiviteit verhoogt. Deze unieke platformgebaseerde benadering combineert branchekennis, een gedegen kennis van processen, geavanceerde technologie en analytische inzichten en maakt gebruik van de volgende oplossingen:

 • FAO-as-a-Stack: een service op het gebied van financiën en boekhouding die u helpt om resultaten van wereldformaat te behalen door gebruik te maken van het vermogen en de expertise van Capgemini wat betreft applicaties, infrastructuur en consulting.
 • Deelnemingen en proportionele billijke vergoedingen: een maatwerkoplossing die de volledige verwerkingscyclus van deelnemingen en proportionele billijke vergoedingen beheert om kostenbesparingen tot wel 30% op te leveren.
 • CFO Analytics: een complete service voor bedrijfsanalyse om uw omzetgroei een impuls te geven, uw winstgevendheid te verbeteren, uw risico tot een minimum te beperken en uw reputatie te waarborgen en tegelijkertijd uw voorraadbeheer en logistiek te optimaliseren ten behoeve van een betere cashflow.
 • Digitale supply chain: een cloudgebaseerd platform dat uw systemen en gegevens standaardiseert, automatiseert en integreert voor het scheppen van een werkomgeving waarin direct beslissingen kunnen worden genomen.
 • Inkoop: Een complete inkoopservice die de cirkel tussen operationele inkoop en de crediteurenafdeling rond maakt, waardoor een volledig inkoopproces tot stand komt dat de gehele levenscyclus van inkoop doorloopt.

 

Onze services helpen u om:

 • de waarde van uw strategie op het gebied van digitale content te maximaliseren
 • de cashflow te versnellen en uw kapitaal vrij te maken
 • uw bedrijfsprocessen te standaardiseren en te automatiseren voor een toename van de productiviteit
 • nieuwe inkomstenbronnen te integreren en te beheren
 • munt te slaan uit veranderend consumentengedrag door kooppatronen te analyseren
 • uw betalingen inzake deelnemingen en proportionele billijke vergoedingen aan toptalenten beter te beheren
 • uw operationele marges te verhogen door de kosten voor processen en personeel terug te dringen
 • uw bedrijfscontrole te verscherpen en te verbeteren

 

Nieuwe effectieve zakelijke inzichten verkrijgen

Onze platformgebaseerde services voor outsourcing van bedrijfsprocessen zijn zowel robuust als flexibel en combineren branchekennis, gedegen kennis van processen, geavanceerde technologie en analytische inzichten. Deze unieke benadering ligt aan de basis van ons Global Enterprise Model (GEM), een beproefde en gesloten cyclische methode voor het leveren van de beste services.

 

Neem vandaag nog contact op met onze experts om te ontdekken wat het stroomlijnen van uw dagelijkse processen voor uw onderneming kan betekenen.

 

Gerelateerd