Belangrijkste voordelen

Het IBX zakelijke netwerk is gebouwd om in uw huidige inkoopbehoeften te voorzien en helpt u in te spelen op toekomstige uitdagingen en veranderingen.

Uw hele onderneming maakt gebruik van een gebruikersvriendelijke inkoopoplossing, maar het inkoopproces optimaal laten functioneren is een uitdaging. Het IBX zakelijke netwerk is ontwikkeld omdat inkoop iedereen aangaat – alle spelers worden bij het proces betrokken en dankzij het zakelijke netwerk kunnen werknemers slimme inkoopbeslissingen nemen op een voor hen en voor uw bedrijf efficiënte wijze, terwijl tegelijkertijd de betrokkenheid en de samenwerking worden bevorderd.

Ons ERP-onafhankelijke, cloudgebaseerde eProcurement pakket bestaat uit drie kant-en-klare oplossingen:

  • IBX Purchase-to-Pay : Stroomlijn uw inkoopproces met één enkel, gebruikersvriendelijk platform
  • IBX Source-to-Contract : Combineer Cloud-technologie met services die de inkoopfunctie ondersteunen waardoor de bevoorrading optimaal verloopt.
  • IBX leveranciersnetwerk: Maak online verbinding met meer dan een half miljoen leveranciers, en benut de vele functionaliteiten en voordelen voor zowel inkopers als leveranciers.

Onze diensten zijn ontworpen om uw inkoopfunctie zo efficiënt en transparant mogelijk te laten functioneren. Onze op een cyclisch systeem gebaseerde benadering begeleidt u bij het hele proces, van inkoop tot betaling, en verbetert het inzicht, de contractnaleving, het uitgavenbeheer en de productiviteit, waarbij tegelijk de strategische besluitvorming wordt ondersteund.

Belangrijkste voordelen:

  • ERP-flexibiliteit – Het IBX zakelijke netwerk ondersteunt SAP, Oracle, NetSuite, Agresso en andere achterliggende systemen (on-site of in de cloud) en alle combinaties.
  • Contractnaleving en gebruiksvriendelijkheid – toegang via elk soort apparaat van uw werknemers tot een Amazon-achtige interface zorgt voor betere contractnaleving en hogere productiviteit.
  • Content en samenwerking – dankzij IBX kunt u binnen enkele seconden nieuwe en bestaande leveranciers benaderen en er transacties mee aangaan.
  • Automatisch factureren – de verwerkingskosten dalen en het aantal handenvrije processen gaat omhoog, waardoor meer rekeningen op tijd betaald worden.
  • Wereldwijde ondersteuning en betrouwbaarheid– IBX bedient 140 markten in 20 talen en heeft een beschikbaarheid van 99,7%.
  • Eén enkele dienstverlener voor technologie, processen en outsourcing
Gerelateerd