Mobility Blog

Mobility Blog

Meningen op deze blog weerspiegelen de opvattingen van de schrijver en niet per definitie die van de Capgemini Group

Deze telefoon, dat ben ik...

Categorie: Mobile Strategy
Beste lezer, voordat u verder leest het volgende: wij gaan verhuizen naar een nieuw blog. Vanaf nu kunt u al onze blogposts lezen op het Digital Customer Experience (DCX) blog! We hopen u daar weer te mogen begroeten! Ga naar het DCX Blog.
 

Mobiele telefoons zijn al lang niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. Mensen kunnen niet meer zonder hun mobiele telefoon, hij is altijd binnen handbereik. Hoe gaat uw organisatie voordeel of waarde halen uit mobiele toepassingen? Hoe kunt u op het mobieltje van uw medewerkers of relaties hun leven leuker, interessanter of aangenamer maken? Capgemini geeft hierop goede antwoorden.
 

Over de auteur

Jan Moors
Jan Moors
Over the last two decades my focus has been on boundary spanning between Business and IT. In various roles, from Business Development to Consulting, worked on translating business needs into specific IT requirements and translating IT capabilities into specific business opportunities. Since early 2013 this is specifically geared towards the possibilities that arise from the Mobile opportunity, with a strong focus on Strategy and Governance. In the early days of Internet (1995) I was a Business Development Manager struggling with the question how to drive benefits from the promises of the Web. We saw different companies adopting the Web at different speed. What's happening now in the Mobile space has great similarity, but at completely different pace.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *.