Mobility Blog

Mobility Blog

Meningen op deze blog weerspiegelen de opvattingen van de schrijver en niet per definitie die van de Capgemini Group

Efficiëntere bedrijfsvoering met enterprise Apps

Categorie: Mobile Applications
Beste lezer, voordat u verder leest het volgende: wij gaan verhuizen naar een nieuw blog. Vanaf nu kunt u al onze blogposts lezen op het Digital Customer Experience (DCX) blog! We hopen u daar weer te mogen begroeten! Ga naar het DCX Blog.
 

Mobile Apps worden in hoog tempo volwassen. Naast  consumentenApps komen ook steeds meer bedrijfsApps die echt waarde toevoegen. Met name als we kijken naar interne Apps. Met mobiele applicaties kunt u tientallen taken in uw onderneming vereenvoudigen en versnellen. Capgemini beschikt over geïndustrialiseerde App Factories, waarmee we de taken van uw medewerkers snel en voordelig mobiel kunnen maken.

 

Over de auteur

Dolf Visser
Dolf Visser

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *.