Mobility Blog

Mobility Blog

Meningen op deze blog weerspiegelen de opvattingen van de schrijver en niet per definitie die van de Capgemini Group

Hoe test uw organisatie mobiele apps?

Categorie: Mobile Testing
Beste lezer, voordat u verder leest het volgende: wij gaan verhuizen naar een nieuw blog. Vanaf nu kunt u al onze blogposts lezen op het Digital Customer Experience (DCX) blog! We hopen u daar weer te mogen begroeten! Ga naar het DCX Blog.
 

Mobiele apps moeten grondig worden getest voordat ze live kunnen worden gezet. Dit is een stuk complexer dan het testen van traditionele applicaties omdat er verschillende mobiele platforms zijn waarop de app moet kunnen draaien. Daarnaast moet de app gebruikersvriendelijk zijn, goed beveiligd en natuurlijk geïntegreerd met andere applicaties in uw organisatie. Capgemini kan u hierbij van dienst zijn.


Over de auteur

Sangeeta Parikh
Sangeeta Parikh

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *.