Mobility Blog

Mobility Blog

Meningen op deze blog weerspiegelen de opvattingen van de schrijver en niet per definitie die van de Capgemini Group

Mobiele strategie: Informatie altijd en overal bereikbaar

Categorie: Mobile Strategy
Beste lezer, voordat u verder leest het volgende: wij gaan verhuizen naar een nieuw blog. Vanaf nu kunt u al onze blogposts lezen op het Digital Customer Experience (DCX) blog! We hopen u daar weer te mogen begroeten! Ga naar het DCX Blog.
 

We zitten midden in de mobiele revolutie. We hoeven niet meer naar de zaak om bij de bedrijfsinformatie te kunnen, we halen de informatie naar ons toe, waar we ook zijn. Het is belangrijk om eens te kijken hoe mobiele technologie uw  businessmodel kan veranderen. Wat maakt het mogelijk wat eerder onmogelijk was? Hoe kunt u uw klanten en medewerkers nog beter van dienst zijn? Capgemini helpt u graag de antwoorden voor uw organisatie te vinden.


Over de auteur

Ricardo Krikke
Ricardo Krikke

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *.