Mobility Blog

Mobility Blog

Meningen op deze blog weerspiegelen de opvattingen van de schrijver en niet per definitie die van de Capgemini Group

Uw onderneming op voorsprong met mobiele toepassingen

Categorie: Mobile Applications
Beste lezer, voordat u verder leest het volgende: wij gaan verhuizen naar een nieuw blog. Vanaf nu kunt u al onze blogposts lezen op het Digital Customer Experience (DCX) blog! We hopen u daar weer te mogen begroeten! Ga naar het DCX Blog.
 

Had u ooit gedacht dat het mobieltje de PC zou verdringen? Waarschijnlijk niet. Toch is die stille revolutie nu gaande. Uw onderneming heeft helemaal geen PC’s meer nodig. Er liggen voldoende kansen om met nieuwe technologie een baanbrekend nieuw bedrijfsmodel te ontwikkelen. Bij Capgemini ontwikkelen we al meer dan 10 jaar mobiele oplossingen, waarmee we klanten op voorsprong zetten.


Over de auteur

Arthur van den Boom
Arthur van den Boom
My personal drive and interest in the application of technologies combined with my experience in mobile innovation help me to define and realize new business processes for companies to gain competitive advantage.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *.