Mobility Blog

Mobility Blog

Meningen op deze blog weerspiegelen de opvattingen van de schrijver en niet per definitie die van de Capgemini Group

Wat betekent mobility voor uw business model?

Categorie: Mobile Development
Beste lezer, voordat u verder leest het volgende: wij gaan verhuizen naar een nieuw blog. Vanaf nu kunt u al onze blogposts lezen op het Digital Customer Experience (DCX) blog! We hopen u daar weer te mogen begroeten! Ga naar het DCX Blog.
 

We zijn in een tijdperk aanbeland waarin Mobility veel verder gaat dan uw smartphone. Steeds meer apparaten krijgen een chip om contact te zoeken met andere apparaten of met mensen in hun buurt. Wat betekent dat voor uw businessmodel? En welke stappen moet u ondernemen? Capgemini kan u hierbij helpen.


Over de auteur

Frank Wammes

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *.