Blogs

Houd uw vinger aan de pols met Capgemini's blogs. Scroll naar beneden voor de Nederlandstalige blogs.

Internationaal

Blogs

Nederland

Blogs

 • Insights & Data Blog

  De Insights & Data Blog geeft u een kijk op ontwikkelingen als: business intelligence, analytics, enterprise content management, online and informatiemanagement.

  Bekijk het blog
 • Infrastructure Services Blog

  Capgemini Infrastructure Services biedt oplossingen en innovaties op het gebied van IT-infrastructuur. Van ontwerp en inrichting van de IT-infrastructuur tot integrale outsourcing. Van security- en datacenterdiensten tot cloud-oplossingen.

  Bekijk het blog
 • Digital Customer Experience Blog

  Digital. Two steps ahead. Onze Digital Customer Experience experts delen de laatste ontwikkelingen op het gebied van: customer experience, online strategie, front-end ontwikkeling, digitale transformatie, content- en commerce management, social media en klantbeleving.

  Bekijk het blog
 • ALS in a Box Blog

  In de voortdurende zoektocht naar kostenbesparing stellen veel organisaties Capgemini de vraag of hun applicatiebeheer niet efficiënter kan. Maar tegelijkertijd moet ook snel ingespeeld kunnen worden op nieuwe vragen van de organisatie en dient de organisatie beter ondersteund te worden met behulp van IT. Een complex paradigma waar Capgemini het antwoord op heeft.

  Bekijk het blog
 • Drie decentralisaties Blog

  Gemeenten worden in 2015 verantwoordelijk voor jeugdzorg, werk en inkomen en zorg aan langdurig zieken en ouderen. Deze drie decentralisaties in het sociale domein gelden als een van de meest complexe decentralisatie operaties in onze geschiedenis.

  Bekijk het blog
 • Insights in Security Blog

  Het Insights in Security blog geeft een overzicht van de belangrijkste trends en ontwikkelingen in het veiligheidsdomein en onze visie daarop.

  Bekijk het blog
 • Cloud Choice Blog

  Het Cloud Choice blog geeft inzicht in de laatste ontwikkeling en visies op het gebied van cloud. De onderwerpen variëren van Cloudstrategie, Cloudmigratie en Cloud management tot Cybersecurity.

  Bekijk het blog

Capgemini Consulting Blogs

Blogs

 • HR Transformation

  De laatste ontwikkelingen en digitale trends binnen HR. Lees meer

 • Zorg

  Een gezonde kijk op de nieuwste ontwikkelingen: Big Data, Kostenbeheersing, eHealth, HR in de zorg, Informatiemanagement. Lees meer

 • Veiligheid en Rechtsketen

  Verbindingen leggen in het veiligheidsdomein en het versterken van haar prestaties. Lees meer

.