AEO in Control

| Brochure

Capgemini ontwikkelt AEO-methode “AEO in Control”samen met de EVO

De laatste jaren worden we geconfronteerd met een overheid die zijn handhaving- en toezichttaken steeds meer door middel van monitoring en horizontaal toezicht effectueert. Dit beleid vraagt om een inrichting van uw bedrijfsprocessen die deze vorm van handhaving en toezicht mogelijk maakt. Samen met EVO heeft Capgemini de AEO-methode ‘AEO in Control’ ontwikkeld om structureel aan de wensen en eisen van de Douane voor de inrichting van de bedrijfsprocessen te voldoen. Zowel Capgemini als EVO kennen de manier van kijken van de Douane. Daarnaast hebben we beiden kennis, expertise en ervaring op het gebied van de relevante aspecten van de bedrijfsvoering van onze AEO- klanten. U krijgt met ‘AEO in control’ een complete analyse van alle aspecten van de bedrijfsvoering, een concreet plan van aanpak van de verbeterpunten en ondersteuning bij de realisatie van de gekozen maatregelen. Daarnaast implementeren we een systeem voor het permanent AEO-proof houden van uw bedrijfsprocessen.

Als u het pdf document op deze pagina aanklikt vindt u de brochure waarin een uitgebreide beschrijving van AEO in Control staat.

Voor het maken van een afspraak met één van onze consultants over wat ‘AEO in control’ voor u kan betekenen kunt u contact opnemen met Hans Verheijen. Telefoon +31 30 6 89 26 81 of Mobiel +31 6 22 48 52 18.

Voor meer informatie: www.evo.nl/aeo