De kunst van managen

| Brochure

De competitie tussen bedrijven en organisaties wordt tegenwoordig op het hoogste niveau gespeeld. U kunt het zich niet meer veroorloven om kansen te missen.

Organisaties hebben behoefte aan een managementteam dat uiteenlopende kwaliteiten in zich verenigt. In veel situaties is het ondenkbaar dat alle relevante managementcompetenties in eigen huis zijn. In dat geval kan interim-management uitkomst bieden. Zeker wanneer u kiest voor Capgemini Interim Management. We beschikken over een groot netwerk aan ervaren managers zodat we u interim-managers op maat en op elk niveau kunnen bieden.

Meerwaarde

Capgemini Interim Management is een zelfstandige werkmaatschappij van de Capgemini Group. Hoewel onafhankelijk gepositioneerd, staat de wereldwijde kennis van de Capgemini Group ter beschikking van de interimmanagers die voor klanten actief zijn. De combinatie van managementcompetenties en kennismobilisatie brengt onze klanten daadwerkelijk een stap voorwaarts. Het succes van onze opdrachtgevers en de samenwerking om dit te bereiken stellen wij centraal.