Inschrijven opleidingen OFS® 2011

| Point of View

Wilt u de basisvragen rondom OFS® zelf kunnen oppakken, OFS® in de praktijk kunnen toepassen en kunnen aantonen dat u vakbekwaam bent op het gebied van functiebeschrijven en -waarderen? Schrijft u zich dan nu in voor de Basiscursus OFS® I op 16 & 17 april!

We willen u er graag op attenderen dat op 16 & 17 april van dit jaar een Basiscursus OFS® I gepland staat. Wilt u de basisvragen rondom OFS® zelf kunnen oppakken, OFS® in de praktijk kunnen toepassen en kunnen aantonen dat u vakbekwaam bent op het gebied van functiebeschrijven en -waarderen? Schrijft u zich dan nu in voor de Basiscursus OFS® I op 16 & 17 april!

Tijdens de tweedaagse basiscursus komt u in aanraking met de beginselen van functiebeschrijven en – waarderen en de procedure voor wat betreft bezwaar en beroep. De basiscursus is bedoeld voor iedereen die tijdens zijn of haar werkzaamheden in aanraking komt met functiebeschrijven en/of – waarderen en daarbij gebruik maakt van OFS®. Aan deelname aan de Basiscursus OFS® I zijn geen toelatingseisen verbonden. Als u de basiscursus hebt afgerond bent u in staat om de basale vragen rondom functiebeschrijven en – waarderen te beantwoorden.

Basiscursus OFS® I: 16 en 17 april 2012

  • De locatie van de cursus is op kantoor Capgemini Consulting (Papendorp, Utrecht)
  • De kosten voor deze cursus bedragen € 1.500,-- (inclusief btw)
  • Inschrijving is mogelijk tot vrijdag 6 april. Let wel op dat er een beperkt aantal cursusplaatsen beschikbaar zijn.

In de cursus wordt de meest recente versie van OFS gehanteerd: OFS 2011. In de bijlage kunt u meer informatie vinden over de wijzigingen in deze versie ten opzichte van OFS 2008.
Heeft u interesse in het volgen van de Basiscursus OFS®? Of wilt u meer informatie ontvangen over de cursus, het gehele opleidingstraject en/of de certificering? Of heeft u andere vragen?

Neem dan contact op met Marijke Schipper of 06 295 285 79.