Inschrijven Verdiepingscursus<br/> OFS® II 5 & 6 november 2012

| Point of View

Wilt u vragen rondom OFS® zelf kunnen oppakken, OFS® in de praktijk kunnen toepassen en kunnen aantonen dat u vakbekwaam bent op het gebied van functiebeschrijven en -waarderen? Schrijft u zich dan nu in voor de Verdiepingscursus OFS® II op 5 & 6 november!

We willen u er graag op attenderen dat op 5 & 6 november van dit jaar een Verdiepingscursus OFS® II gepland staat. Wilt u vragen rondom OFS® zelf kunnen oppakken, OFS® in de praktijk kunnen toepassen en kunnen aantonen dat u vakbekwaam bent op het gebied van functiebeschrijven en -waarderen? Schrijft u zich dan nu in voor de Verdiepingscursus OFS® II op 5 & 6 november!

Inhoud verdiepingscursus OFS II

Tijdens deze cursus verdiept u zich verder in het functiebeschrijven en – waarderen, en leert u:

  • het doel en het verschil in beschrijven en de daarbij behorende jurisprudentie,
  • het opstellen van motiveringsrapporten
  • de kenmerken, het doel en de opzet van de tabel leidinggeven en de conversietabel en
  • het opbouwen van een functiehuis vanuit beloningsverhoudingen.

Toelatingseisen

Voor deelname aan OFS II zijn de volgende toelatingseisen gedefinieerd:

  • in bezit van de basiscursus OFS I * en een half jaar ervaring plus een positieve referentie.
  • of minimaal 2 jaar ervaring en 2 positieve referenties.

Toets en certificering

Na het volgen van de basiscursus OFS I en de verdiepingscursus OFS II kunt u deelnemen aan een toets, waarna bij voldoende resultaat een certificering volgt.

Certificering geeft aan dat de deelnemer volgens de systeemhouder, Capgemini Nederland BV, voldoende kennis, vaardigheden en ervaring bezit in het gebruik van de laatste versie van het OFS om kwalitatief goede waarderingen af te geven.

In de cursus wordt de meest recente versie van OFS gehanteerd: OFS 2011. In de bijlage kunt u meer informatie vinden over de wijzigingen in OFS 2011 ten opzichte van OFS 2008.

Inschrijving

  • De cursus vindt plaats op 5 en 6 november 2012 locatie kantoor Capgemini Consulting (Papendorp, Utrecht);
  • De kosten voor deze cursus bedragen € 1.500,-- (inclusief btw);
  • Inschrijving is mogelijk tot vrijdag 22 oktober 2012. Let wel op dat er een beperkt aantal cursusplaatsen beschikbaar zijn.

Heeft u interesse in het volgen van de verdiepingscursus OFS®? Of wilt u meer informatie ontvangen over de cursus, het gehele opleidingstraject en/of de certificering? Of heeft u andere vragen? Neem dan contact op met Bonica Zijlstra: bonica.zijlstra@capgemini.com.