BPM Awareness Game

In het BPM Awareness Game simuleren we twee processen bij een kleine organisatie. In twee of drie rondes gaat uw team aan de slag met procesanalyse en proberen de deelnemers op pragmatische wijze de processen te verbeteren. Gaandeweg zullen ze ontdekken dat aandacht voor BPM niet alleen erg zinvol is maar bovendien erg inspirerend.

Wie zijn processen energie wil geven begint met zijn mensen

Je staat er eigenlijk niet bij stil maar toch is het waar: bedrijfsprocessen verouderen. Het gaat meestal heel langzaam en ongemerkt want tja, zolang ze werken is het toch goed? Business processen zijn zo vanzelfsprekend dat ze niet de aandacht krijgen die ze verdienen. En dat is jammer want met vlotte processen verdient een organisatie veel geld en bespaart zij zich veel ergernis. Eigenlijk zou elke medewerker zich voortdurend moeten afvragen of werkprocessen sneller of beter kunnen. Zodat efficiency echt in de genen van uw organisatie gaat zitten. Kortom: professioneel Business Process Management. Om dat te bereiken is op de eerste plaats bewustwording nodig.
 
Met dat doel heeft Capgemini een interactief BPM Awareness Game ontwikkeld. Een spel dat medewerkers inzicht geeft in de kracht van BPM en handvatten geeft om ideeën rond procesverbetering om te zetten in daden. En misschien nog wel het belangrijkste: waarmee we ze ook enthousiast maken om daar echt mee te beginnen.

Worldwide

Uw voordelen

  • BPM bewustwording bij uw hele team;
  • Betrokkenheid en breed draagvlak voor verandering;
  • Medewerkers kunnen na afloop zelf werken aan procesverbetering;
  • U legt de basis voor een stevige efficiencyslag op uw afdeling.

Meer weten?

Wilt u meer weten over het BPM Awareness Game, maak dan een afspraak! Bel met de afdeling Customer Services op 030 689 6600.

Gerelateerd