Alternate title: 

Business Process Outsourcing (BPO)

Internationale ondernemingen maken meer en meer gebruik van outsourcing voor een steeds bredere groep front- en back-office processen. Naast de substantiële kostenbesparingen is de belangrijkste reden hiervoor dat business process outsourcing (BPO) een hefboomfunctie heeft bij het bevorderen van groei en innovatie.

Verwacht meer van BPO services

Business Process Outsourcing (BPO) brengt tools, analyse en ervaring bijeen om betere inzichten in de business te verschaffen. Bedrijfsprocessen kunnen nu gemakkelijker op wereldwijde schaal worden geautomatiseerd, gestandaardiseerd en geoptimaliseerd.
 
Capgemini BPOservices heeft al meer dan honderd klanten begeleid bij het transformeren van hun bedrijfsprocessen. We maken gebruik van onze innovatieve technologieën, onze onovertroffen processen en ons geïntegreerde wereldwijde leveringsnetwerk om concrete resultaten te realiseren. Samenwerking is diep verankerd in ons DNA en we zijn er dan ook trots op dat we hechte strategische partnerschappen met onze klanten ontwikkelen. We werken nauw met uw teams samen om de beproefde concepten van Capgemini precies af te stemmen op de unieke vereisten en cultuur van uw organisatie.

Bronnen

Meer weten?