Optimalisatie van het contactcentrum

Wat nu als uw contactcentrum u zou kunnen helpen om competitieve, onderscheidende factoren te ontwikkelen, meer topprestaties te leveren en het hoogste niveau van klantenservice te waarborgen?

Is uw contactcentrum een verkoopkanaal?

Uw contactcentrum is een van de belangrijkste manieren waarop u contact heeft met uw klant. Een goed contactcentrum zorgt niet alleen dat de klantentrouw een impuls krijgt, maar groeit ook uit tot een zeer toegankelijk verkoopkanaal. Toch kan het een behoorlijke uitdagende en kostbare aangelegenheid worden om het ideale contactcentrum te realiseren. Hoe kunt u ervoor zorgen dat uw contactcentrum efficiënt, effectief en lonend is voor uw bedrijf?

Verbetering van processen en groei van uw bedrijf

De oplossing van Capgemini voor de optimalisatie van uw contactcentrum begint bij een gedegen en professionele evaluatie. De basis van de evaluatie is om een duidelijk en volledig actueel beeld te hebben van de huidige mensen, processen en technologieën, omdat ze iets zeggen over de behoeften en doelstellingen van uw bedrijf. De evaluatie helpt u om het volgende te bereiken:

  • De volwassenheid van het contactcentrum te beoordelen ten aanzien van de mensen, processen en technologie
  • De mogelijkheden in kaart te brengen om kosten te besparen en de dienstverlening en algehele klanttevredenheid te verbeteren
  • De prestatie van een complex contactcentrumproces met een hoog volume te analyseren
  • Aanbevelingen te doen op het gebied van procesverbeteringen en groei van het bedrijf aan de hand van een routekaart met plan van aanpak over hoe het proces van de huidige toestand naar de toekomstige, gemoderniseerde toestand kan worden gebracht

Pad naar een beter bedrijf via optimalisatie van het contactcentrum

De optimalisatie van uw contactcentrum kan uw organisatie helpen om de interacties van uw klantenservice vliegensvlug te transformeren en direct resultaten te boeken. Doordat we samenwerken met gespecialiseerde technologiepartners kunnen we oplossingen bieden op het gebied van automatisering, optimalisatie van de kwaliteit van werknemers en desktopanalyse die wendbaar zijn en waarvan geen hinder wordt ondervonden.

Deze veranderingen optimaliseren de productiviteit van de werknemer, verhogen de klanttevredenheid en verbeteren de klantbeleving.

Belangrijkste voordelen:

  • Helpt bij het toezicht op SLA's voor alle activiteiten en verplichtingen, zodat hier direct de vruchten van kunnen worden geplukt
  • Brengt zichtbaarheid en controle bijeen in cruciale parameters voor de dienstverlening
  • Zorgt voor minder onderbrekingen van de dienstverlening door verbeterd beheer ervan
  • Verhelpt op proactieve wijze problemen met de dienstverlening

Meer weten?

Neem contact op met bpo.global@capgemini.com om meer te weten te komen over wat optimalisatie van het contactcentrum voor uw onderneming kan betekenen.