IBX Business Network Management Team

Meet the team

 • Nicklas Brändström

  CEO, hoofd van het IBX zakelijk netwerk, Capgemini BPO

  Contact

  Nicklas heeft een Master of Science in Industrial Engineering and Management van de Luleå University of Technology in Zweden en aan de Curtin University in Perth, Australië. Nicklas werkt al sinds de oprichting in 2000 bij IBX zakelijk netwerk en heeft in de loop der tijd verschillende functies bekleed. Als hoofd van het the IBX zakelijk netwerk, stuurt Nicklas het leadership team aan, is hij verantwoordelijk voor de zakelijke afstemming, en is hij verantwoordelijk voor de afstemming met Capgemini BPO, waar hij Vice President is.
 • Minna Snirvi

  hoofd van het IBX productmanagement, IBX zakelijk netwerk, Capgemini BPO

  Contact

  Als hoofd van het IBX productmanagement, is Minna verantwoordelijk voor de concurrentiepositie van de IBX productenportefeuille. Ze is in 2014 bij IBX zakelijk netwerk gaan werken, en ze heeft ruim 15 jaar ervaring in purchase-to-pay-oplossingen in verschillende sales-, productmanagement- en managementfuncties. Minna heeft een Master of Science in Business Administration van de Lappeenranta University of Technology in Finland en een Master of Business Administration (MBA) van het Henley Management College in het VK. 

 • Jesper Andersson Rydåker

  Head of Marketing, hoofd van Marketing, IBX zakelijk netwerk, Capgemini BPO

  Contact

  Jesper heeft een Bachelor of Science in Information and Communication van de Örebro University en heeft postuniversitaire opleidingen in Marketing en in Business Economics aan de Kellogg Northwestern University, de Berghs School of Communication en de Stockholm School of Economics gevolgd. Hij heeft meer dan 16 jaar ervaring in de media- en software-industrie, en een indrukwekkende staat van dienst in internationale functies met het zwaartepunt bij productmarketing en bedrijfsstrategie. Jesper werkt sinds 2012 bij IBX zakelijk netwerk.
 • Charlotte Mattsson

  hoofd van Key-accountmanagement, IBX zakelijk netwerk, Capgemini BPO

  Contact

  Charlotte heeft een Master of Science in Industrial Engineering and Management van het Institute of Technology van de Linköpings University. Sinds haar indiensttreding bij IBX zakelijk netwerk in 2001, heeft ze diverse consultancy- en salesfuncties bekleed, en managementfuncties bij verschillende afdelingen. In 2013 is Charlotte door Capgemini onderscheiden als de best presterende salesfunctionaris en salesteam-manager bij Capgemini wereldwijd.
 • Michael Precia

  hoofd van Business Development, Noord- en Zuid-Amerika, IBX zakelijk netwerk, Capgemini BPO

  Contact

  Michael heeft een Bachelor of Science in Communications van de University of Wisconsin-Madison, en heeft meer dan 16 jaar verkoopervaring in automatiseringsoplossingen en in salesmanagement bij verschillende toonaangevende software- en oplossingen-leveranciers in de e-inkoop-sector. Hij heeft ruime ervaring en expertise in de complexe vraagstukken van Source-to-Pay processen in uiteenlopende sectoren. Michael werkt sinds 2012 bij IBX zakelijk netwerk.
 • Stefan Brönner

  hoofd van IT Operations en IT Development, IBX zakelijk netwerk, Capgemini BPO

  Contact

  Stefan heeft een Bachelor of Science in Business Administration van de University of Applied Sciences in Würzburg. Hij is bij IBX zakelijk netwerk komen werken na de overname van Portum in 2006, een bedrijf dat Stefan in 1999 na zijn baan bij een multinationaal IT-bedrijf had opgericht. Stefan heeft verschillende IT-functies vervuld in architectuur, technologie en samenwerkingen, inclusief alle taken die bij de functie van CTO horen.
 • Ann Sofie Flodin

  hoofd van Global Services en Customer Care, IBX zakelijk netwerk, Capgemini BPO

  Contact

  Ann Sofie heeft een Master of Science in Industrial Engineering en Management van het Institute of Technology van de Linköping University. Ze werkt sinds 2005 bij IBX zakelijk netwerk en heeft verschillende functies bekleed op het gebied van levering, management, sales en consultancy. Ann Sofie heeft 16 jaar managementervaring in internationale software- en aanbestedingsgerelateerde projecten.
 • Gwynn Watkins

  CFO, IBX zakelijk netwerk, Capgemini BPO

  Contact

  Gwynn is Registeraccount, afgestudeerd aan het New Zealand Institute of Chartered Accountants en heeft een Bachelor in Management Studies met hoofdvakken in Accounting en Human Resource Management van de Waikato University in Nieuw-Zeeland. Gwynn heeft 17 jaar ervaring in consultancy-, finance-, technische en managementfuncties bij verschillende organisaties, variërend van Top 5 consultancy- en audit-bedrijven tot kleinere ondernemingen. Sinds hij eind 2005 de IBX Group van Capgemini kwam versterken, heeft hij verschillende functies bekleed, waaronder hoofd van Operations, Technology, Consultancy en meest recentelijk Chief Financial Officer. Gwynn is gespecialiseerd in management, technology, finance en het verbeteren van de operationele modellen van organisaties.