IBX zakelijk netwerk

Een complete oplossing voor de hele source-purchase-pay-cyclus, waarmee u bedrijfstak-expertise en een wereldwijd netwerk benut; het IBX zakelijk netwerk is de ERP-onafhankelijke, cloudgebaseerde eProcurement oplossing die aansluit op uw behoeften.

Optimaliseer uw aanbestedingsprocedure

Het IBX zakelijk netwerk verbindt meer dan 340 grote inkooporganisaties, 550,000 leveranciers en levert diensten in meer dan 140 landen. Het IBX zakelijk netwerk is een cloudgebaseerd, ERP-onafhankelijk, eProcurement platform dat tot een optimale gebruikservaring leidt en voor superieur uitgavenbeheer zorgt, en tegelijk tot lagere eigendomskosten leidt. Het IBX zakelijk netwerk is een onderdeel van Capgemini’s BPO-portefeuille en is een complete, ready-to-run procurement service die de gesloten kringloop van het Source-Purchase-Pay proces volledig ondersteunt, voor lagere kosten en sneller rendement zorgt, voor beter inzicht in en voorspelbaarheid van de kosten, plus een verbeterd toezicht, hogere compliance en verbeterde leveringskwaliteit.
 
Onze IBX zakelijk netwerk productenpakket biedt het volgende:

  1. IBX Purchase-to-Pay: Verbeter de compliance en de automatisering van het purchase-to-pay proces met een innovatieve self-service aanbestedings-oplossing.
  2. IBX Source-to-Contract: Maak gebruik van de voordelen van geavanceerde sourcingtechnologie en een intuïtieve gebruikersinterface om sourcing-events te creëren en te beheren.
  3. IBX Leveranciersnetwerk: Maak online verbinding met meer dan een half miljoen leveranciers en benut de voordelen en innovatieve functies voor zowel kopers als leveranciers.

Als onafhankelijke oplossing, heeft het IBX zakelijk netwerk ongeveer 300 werknemers op de volgende locaties. Stockholm (Zweden), Oslo (Noorwegen), Londen (VK), Boekarest (Roemenië), Krakau (Polen), Parijs (Frankrijk), Frankfurt (Duitsland), Kopenhagen (Denemarken), Chicago, Dallas, New York (VS) en Chennai (India). Alle IBX Business Network werken samen met de ongeveer 3000 werknemers in aanbestedingsfuncties binnen Capgemini in het Rightshore® leveringsnetwerk. Door het IBX zakelijk netwerk met de kennis en expertise van andere Capgeminivestigingen te combineren, bieden wij ongeëvenaarde bedrijfswaarde op het gebied van aanbesteding. Lees Meer

 

 

    

Bronnen

Neem contact op