Record-to-Act

Ondervindt uw bedrijfsvoering nadelige gevolgen van financiële processen die per afdeling en locatie verschillen, een inefficiënte boekhouding, en een gebrek aan naleving en controle dat leidt tot boetes, hoge auditkosten en slechte aandelenprestaties?

De uitdaging van bedrijfsrapportage

In de hedendaagse snel evoluerende economie kan een platformgebaseerde record-to-act- functie (R2A) helpen uw financiële processen op elkaar af te stemmen voor betere bedrijfsresultaten. Ook worden met R2A uw gegevens gestroomlijnd en geanalyseerd (zodat uw jaarrekening overzichtelijker wordt) om te verzekeren dat de afsluiting van de boeken sneller klaar is. Zo bent u verzekerd van betere financiële controles en naleving.

Bovendien verandert momenteel in iedere sector de manier waarop men met klanten contact heeft. Digitale technologie zorgt voor een zakelijke markt die veeleisender en wispelturiger is.

Betere bedrijfsresultaten

Door de gegevens over uw bedrijfsvoering, regelgevende instanties en beleggers in één totaalfunctie te verenigen, profiteert uw bedrijf van een betere Record-to-Act-cyclus (R2A).

Capgemini kan uw R2A-processen transformeren en zorgen voor een snellere boekhouding tegen lagere kosten, betere controles en naleving, lagere auditkosten, sterkere relaties en waardevolle informatie en inzichten - en dit alles tezamen zorgt voor tastbare bedrijfsresultaten.

Wij leveren een transactionele totaalservice voor iedere fase van uw R2A-cyclus, zodat u in staat bent betere besluiten te nemen door tijdig gebruik te maken van belangrijke informatie.

Bewezen leiders in digitale en financiële transformatie

Onze 3.700 specialisten - onder meer bestaande uit ruim 1.000 accountants, analisten en belastingdeskundigen - hebben ervaring met honderden R2A-implementaties en -activiteiten, en kunnen uw hele R2A-proces van begin tot eind transformeren. Deze ingrijpende transformatie wordt het hele jaar 24/7 gecombineerd met inzicht en analyses in 38 talen. Wij zijn trots op de waarde die wij continu voor onze klanten creëren. De resultaten spreken voor zich:

  • 80% van de bedrijfsprocessen gestroomlijnd om efficiency en winstgevendheid te stimuleren
  • 75% verlaging van de werklast van intercompany-processen
  • Benodigde tijd voor verslaglegging met twee dagen gereduceerd
  • Standaardisatie van 95% in mondiale R2A-processen
  • Afname van de kosten van financieringsoperaties van 1,8% naar 1,5%
  • 99,98% verbetering van de kwaliteit van de boekhouding
  • Benodigde tijd voor de afsluiting van de boeken met drie dagen gereduceerd
  • 24% minder verouderde posten op de balans

 

 

Als u meer wilt weet over de manier waarop onze R2A-oplossing uw relatie met beleggers en de tevredenheid van uw klanten kan verbeteren, kunt u contact met ons opnemen via: businessservices.global@capgemini.com

 

Gerelateerd

Experts