Capgemini en EMC Greenplum Data Computing Appliance

Informatie is het waardevolste bezit van uw bedrijf. Versterk uw concurrentiepositie met een BIM-plan dat de allesomvattende benadering van Capgemini koppelt aan de krachtige Greenplum Data Computing Appliance van EMC.

Capgemini, EMC, CNAM: A Healthy Partnership

Snelle en flexibele informatieoplossingen

Geholpen door de snelheid van de Greenplum Data Computing Appliance van EMC stellen onze BIM-services uw organisatie in staat om uw waardevolle informatie optimaal in te zetten voor een maximaal bedrijfsresultaat. De EMC Greenplum Data Computing Appliance kan binnen enkele dagen worden geïmplementeerd en biedt tot drie keer zoveel schaalbaarheid en vier keer zoveel databasekernen als concurrerende systemen. Bovendien heeft Greenplum het snelheidsrecord voor het laden van gegevens in handen.
 
Ons complete concept voor business information management is gebaseerd op ons Business Intelligence Competence Center (BICC), een allesomvattende informatiestrategie en federatieve data warehousing. Hierdoor kan uw organisatie:
  • het informatiegebruik optimaliseren
  • gegevens benutten om concurrentievoordelen te behalen
  • business intelligence afstemmen op bedrijfsdoelstellingen
  • de responsiviteit van de business verbeteren door nadruk te leggen op procesverbetering en het creëren van waarde

Onze maatwerkaanpak van business information management

Wij werken nauw met u samen bij het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van een schaalbare BIM-oplossing die specifiek is afgestemd op de behoeften en de bedrijfsstrategie van uw organisatie.
 
We maken optimaal gebruik van de expertise, de governancemodellen en de strategische BIM-benadering van het BICC, waarbij onder andere een routekaart en een business case worden opgesteld. Dankzij de unieke snelheid van de EMC Greenplum Data Computing Appliance en de BIM-oplossingen van Capgemini profiteert uw organisatie van een optimaal servicemodel voor bedrijfsinformatie.

Business information management voor en door professionals

Capgemini en EMC hebben gezamenlijk vele geslaagde Greenplum-implementaties uitgevoerd in uiteenlopende bedrijfstakken, waaronder retail, financiële dienstverlening, farmaceutische industrie, online services, telecommunicatie, media en entertainment.
Gerelateerd