Cloud Choice

In een tijd van digitale transformatie levert een 'cloud-first' benadering u de benodigde flexibiliteit en wendbaarheid om de concurrentie een stap vóór te blijven.

Maak kennis met Cloud Choice

Cloud first: de nieuwe norm

De cloud groeit snel uit tot een alomtegenwoordige leveringsvorm voor allerlei vormen van IT. Maar voor de meeste ondernemingen is 'cloud-first' nog steeds vooral een voornemen.

We overwinnen de obstakels die acceptatie van de cloud in de weg staan en we ondersteunen een transformatie van traditionele technologie naar een 'cloud-first' benadering met prioriteit voor de cloud. Hierdoor kunnen onze klanten nieuwe innovaties sneller absorberen, zodat ze zich beter kunnen aanpassen en relevant kunnen blijven in een snel veranderende digitale wereld.

Services

Overwin de obstakels voor uw cloudambities. Onze expertise op het gebied van advisering, applicaties en infrastructuur ondersteunt een transformatie van traditionele technologie naar een 'cloud-first' benadering.
We formuleren een cloudstrategie op basis van uw bedrijfsdoelstellingen. We beoordelen uw cloudgereedheid, we stellen de business case op, we vinden de juiste oplossingen en we begeleiden uw transformatie.
Transformeer uw applicatieportfolio. We analyseren uw applicatielandschap en selecteren de juiste cloudoptie voor elke applicatie: naar public of private cloud migreren, door SaaS vervangen of nieuwe cloudspecifieke applicaties bouwen.
Bouw een hybride cloud van enterprisekwaliteit door werklasten veilig en gecontroleerd over te brengen naar een cloudinfrastructuur (public of private, dedicated of multi-tenant). We automatiseren de uitrol en we beheren de cloudservices.

Klantverhalen

Onze klanten vertellen over hun zeer verschillende routes naar de cloud.
Read More Stories

Doe mee aan het gesprek