FAO as a Stack

Integreer financiële dienstverlening, processen, applicaties en infrastructuur op allesomvattende wijze. FAO-as-a-Stack biedt u financiële resultaten van wereldformaat die zo op uw bedrijf zijn toegesneden dat wordt voldaan aan al uw behoeften op het gebied van financiën en boekhouding.

Processen optimaliseren en concurrentievoordeel behalen

Door de toenemende globalisering van de markt, de ontwikkelingen op IT-gebied en het volatiele bedrijfsklimaat is het voor veel bedrijven steeds moeilijker geworden de concurrentie voor te blijven. De optimalisering van bedrijfsprocessen is de eerste stap op weg naar een concurrerende voorsprong door kortere marktintroductietijden, lagere eigendomskosten en stimulering van bedrijfsinnovatie.

Voor optimalisering van de financiële processen hebben bedrijven echter behoefte aan partners aan wie services op het gebied van financiën en boekhouding kunnen worden uitbesteed (Finance and Accounting Outsourcing, FAO) die oplossingen op dit gebied bieden die voor omzetgroei zorgen, de marges verbeteren en de kasstroom vergroten.

Resultaten van wereldformaat dankzij een maatwerkoplossing

Ons aanbod aan FAO-as-a-Stack verenigt onze toonaangevende BPO-as-a-Service (BPaaS) toepassingen en onze expertise op het gebied van apps, infrastructuur en consultancy, die stuk voor stuk speciaal zijn ontworpen om aan uw behoeften op het gebied van financiën en boekhouding te voldoen.

Als uw servicepartner stellen we componenten samen die we installeren en integreren, van services en processen tot applicaties en infrastructuur. Met ons aanbod op het gebied van FAO-as-a-Stack profiteert u onder andere van:

  • Eén centrale servicepartner
  • Naadloze samenstelling en integratie dankzij het model ‘assembly-to-order’.
  • Optimale totale kosten van de service
  • Minimaal risico op het vlak van implementatie en levering
  • Meer aandacht voor bedrijfsresultaten

Bewezen leiderschap

Met bijna 50 jaar ervaring in financiën en boekhouding en meer dan 1.400 experts op het gebied van supplychainmanagement, beheersen we elk onderdeel op het vlak van financiën die van cruciaal belang zijn voor bedrijven tot in de puntjes, van infrastructuur en applicaties tot outsourcing van bedrijfsprocessen.

Door ons Global Enterprise Model© (GEM©) als compleet platform in te zetten, kunnen we de transformatie van uw bedrijf versnellen en verzekeren dat het tot het juiste resultaat voor uw organisatie leidt. Volgens vooraanstaande analisten als Gartner, HfS en Nelson Hall behoren wij wereldwijd tot de top drie dienstverleners op het gebied van financiële en boekhoudkundige diensten.

Neem vandaag nog contact op met onze experts om te ontdekken wat onze oplossingen op het gebied van FAO-as-a-Stack voor uw onderneming kunnen betekenen.

Gerelateerd