RetailPath

Ontdek meer over onze snelle SAP-oplossing voor de detailhandel.

RetailPath: Via diverse kanalen klanten voor u winnen

Uw bedrijfsvoering managen op basis van realtime informatie & omnichannel ready

Uw klanten beschikken tegenwoordig over meer informatie, zodat ze meer verstand van zaken hebben en hogere eisen stellen. Daarnaast verwachten uw klanten een coherente klantervaring geïntegreerd over alle online en offline kanalen. Tot slot verwachten uw klanten dat alles op ieder moment actueel en beschikbaar is.

Om aan al deze zaken te voldoen heeft U behoefte aan:

  • Realtime inzicht in uw voorraad in de gehele leveringsketen
  • Overview over alle kanalen & historie per klant
  • Trends en ontwikkelingen in een vroeg stadium onderkennen

RetailPath – Een betrouwbaar en bewezen platform gebaseerd op SAP S4/HANA

Ons RetailPath biedt een versnelde aanpak met een door SAP gecertificeerde, vooraf geconfigureerde ERP oplossing die speciaal is afgestemd op bedrijven in de detailhandel. RetailPath dekt alle belangrijke bedrijfsprocessen af en is gebaseerd op best practices voor de detailhandel van SAP. Dit is verrijkt met Capgemini’s internationale kennis van de retailbranche en ervaringen uit eerdere implementaties. Capgemini heeft de retail sector als speerpunt en realiseert al meer dan 15 jaar SAP retail implementaties.

RetailPath is betaalbaar, efficiënt en bewezen:

  • Vooraf geconfigureerd, gevalideerd en gereed voor implementatie
  • Een eigen bewezen implementatiemethodiek
  • Templates voorzien van layouts, reports, test scenario’s en scripts
  • Een ervaren implementatieteam
  • Design by ACCEPTION ® minimalisatie afwijking van de standaard oplossing

RetailPath maakt gebruik van realtime informatie gebaseerd op in-memory technologie SAP S4/HANA en maakt het User friendly middels oa SAP Fiori

User experience staat centraal bij RetailPath, dat wordt gerealiseerd door het optimaal inzetten van de verschillende front-end mogelijkheden, waaronder uiteraard SAP Fiori. Hierdoor wordt een intuïtieve user experience gerealiseerd. Door het inzetten van alerts, automatisering en management by exception krijgt de gebruiker een integraal overzicht en hoeft alleen daar aandacht aan te besteden waar actie is vereist.

RetailPath voor u

RetailPath is onderdeel van het OnePath portfolio. Het OnePath portfolio is een set van voor geconfigureerde, sectorgerichte SAP Solutions gebaseerd op industry leading practices en businessprocessen. Met de OnePath oplossingen biedt Capgemini naast onze implementatie- en beheerservices ook softwarelicenties en infrastructuurcomponenten en –services. Hierdoor zijn de oplossingen beschikbaar in de cloud of on premise. Verder zijn de OnePath oplossingen toepasbaar in CAPEX en OPEX modellen.

Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe u met Capgemini’s RetailPath oplossing een snelle, bewezen en toekomstvaste oplossing kunt realiseren.


 

Succes behaald voor meerdere implementaties in de detailhandel

We hebben door de implementatie van SAP de retailactiviteiten getransformeerd van meerdere opdrachtgevers: klanten op het gebied van algemene verkoop en mode en groentehandels en speciaalzaken. De combinatie van kennis van de sector, technologie en de bedrijfservaring van onze doorgewinterde professionals stelt ons in staat om voortdurend diensten te verlenen die de verwachtingen van klanten overtreffen en tot meetbare resultaten leiden.

Gerelateerd