Adaptieve technologie

ONTWERP EN IMPLEMENTEER OPLOSSINGEN VOOR ADAPTIEVE TECHNOLOGIE

 

Door te meten wat uw klanten en organisatie belangrijk vinden, bereikt u sneller relevantie en betrokkenheid.

Het gaat om de uitvoering: het bouwen van de verbindingen die verschil maken, het verenigen van de contactpunten met de gegevens, met platforms, met processen en organisaties. Dit alles omdat uitzonderlijke verbindingen ook tot uitzonderlijke resultaten leiden.
 

Digitale transformatie leidt tot een toename in gebruik van slimme en adaptieve technologieën:

 • Slim: klanten willen zich steeds vaker in real-time bewegen. Om dit te kunnen realiseren moet de technologie een snel en gepersonaliseerd antwoord mogelijk maken en werknemers op basis van alle beschikbare gegevens voorzien in de handvatten die nodig zijn voor het geven van een dergelijk antwoord (het beste alternatieve antwoord, een aanbieding, het beste alternatieve product enz.).
 • Adaptief: de systemen die voor een grootse digitale klantbeleving worden ingezet, moeten vandaag meer dan ooit adaptief zijn om het veranderende klantgedrag bij te kunnen benen. Daarnaast moeten de systemen rekening houden met de toekomstige evolutie van duurzame technologie. Intelligente, adaptieve technologie kan bijvoorbeeld tools voor het in realtime beheren van klantinteracties betreffen, maar ook processen, e-commerce en gepersonaliseerde marketing.

Veel bedrijven hebben moeite hun klanten bij te benen als het gaat om de implementatie en het gebruik van technologie. Discipline en een adaptieve aanpak zijn hierbij namelijk van essentieel belang.
 

Waarom Capgemini?

Capgemini helpt klanten verbindingen te leggen die verschil maken:

 • Verbindingen die branches ontwrichten en nieuwe standaarden vastleggen
 • Verbindingen die verandering versnellen
 • Verbindingen die u beter in staat stellen snel te innoveren via nieuwe producten, services en bedrijfsmodellen. Op deze manier blijft uw bedrijf relevant en actueel voor uw klanten

 

Uitzonderlijke verbindingen leiden voor zowel klant als merk tot uitzonderlijke resultaten

Neem contact met ons op om te kunnen profiteren van onze domeinexpertise, consultingvaardigheden, sectorervaring en kennis van de digitale IT-platforms. Op deze manier kunt u klanten helpen een betekenisvolle en duurzame klantbelevingen te realiseren.

 

Ervaar instrumentoplossingen

 • Customer Interactions Management: interacties voor de zogenaamde fygitale kanalen, kanalen op afstand, of selfservicekanalen, verbindingen tussen alle contactpunten, verbonden apparaten, werkstations van werknemers en virtuele hulp door robots.
 • Content & Knowledge Management: digitale content schrijven en publiceren om de klantbeleving voor al uw kanalen te verbeteren. content wordt voor de klant gepersonaliseerd en aangepast aan de verschillende contactpunten en bewegingen.
 • Customer Management: een digitaal platform waar oplossingen worden geïntegreerd en gegevens worden verzameld om op naadloze en betrouwbare manier op alle kanalen interacties voor uw klanten te verzorgen.
 • Customer Process Management: bedrijfsprocessen die worden gedreven door analyses en cognitieve technologie, begeleiden interacties van klanten/apparaten met werknemers, robots en systemen. 
 • Digital Commerce: oplossingen die de beleving bij aankopen/orders binnen meerdere commerciële ecosystemen, zoals B2C, B2B of B2B2C, en markten vormgeven via back-endordermanagement en orderafhandeling.
 • IT Digital Platform: een digitaal platform waar oplossingen worden geïntegreerd en gegevens worden verzameld om op naadloze en betrouwbare manier op alle kanalen interacties voor uw klanten te verzorgen.

 

Aanbiedingen voor adaptieve technologie

Bronnen

Contact our experts