ClientAssist

Het geheim van een goed klantbeleving schuilt in het effectief managen van klantcontacten in al uw verkoopkanalen. En dat is precies wat ClientAssist van Capgemini doet: de offline wereld naadloos aansluiten op de online wereld. Het draagt bij aan een sterk verbeterde, consistente Customer Experience en verhoogde klantentrouw. Bekijk onze video waarin we aan de hand van een duidelijk praktijkvoorbeeld uitleggen hoe u met ClientAssist uw klanten een ongeëvenaarde klantbeleving kunt bieden. 

ClientAssist video

Verbeter uw klantcontacten in uw winkels en online

De opkomst van nieuwe technologieën leidt tot fundamenteel ander klantgedrag. De moderne consument neemt zelf het initiatief en verwacht veel meer van u dan voorheen. Om uw verkoop te stimuleren moet de klantcommunicatie bijvoorbeeld persoonlijk, relevant en consistent zijn in alle kanalen.  
 
Inspirerende en relevante interactie in de winkel is voor retailers essentieel om de klant een goed gevoel te geven en zo duurzame klantrelaties op te bouwen. Door gedifferentieerde aanbiedingen te doen op de cruciale beslissingsmomenten, verhoogt u de klantloyaliteit en geeft u een stevige impuls aan uw omzet.

ClientAssist Retail Clienteling Solution: Verkrijg inzicht om uw klanten te verrassen

Ondersteund door de experts van Capgemini en door salesforce.com, stelt ClientAssist uw winkelpersoneel in staat klanten persoonlijker van dienst te zijn met behulp van:  
  • Krachtige mobiele Apps
  • Geïntegreerde, cross channel  marketingcampagnes
  • Diep klantinzicht op basis waarvan gericht actie kan worden ondernomen
 

Uw voordeel:

  • 360-graden beeld: met één druk op de knop inzage in recente klantinteracties, aankopen en voorkeuren.
  • Slagvaardigheid: Mobiele Apps, geïntegreerde marketing en geavanceerde analyses stellen uw personeel in staat klanten altijd persoonlijk en op maat te bedienen. 
  • Relatienetwerk: Klanten worden ambassadeurs van uw merk door uw onderneming aan hun eigen relatienetwerk te koppelen.
 
Voor uw klanten leidt dit tot meer relevante aanbiedingen, persoonlijke aanbevelingen en een fantastische online klantbeleving.

Profiteer van de kracht van partnership

Met ClientAssist bundelen we onze ervaring in retail, business-strategie, procesverbetering en technologie-implementatie. We maken daarbij gebruik van het salesforce.com-platform. Als Platina Cloud Partner van salesforce.com, bevinden we ons in goed gezelschap van andere innovators. Samen werken we met de nieuwste Cloudtechnologieën, om alle facetten van uw business succesvol te transformeren.
 
Neem deel aan onze tweedaagse ‘Rapid Innovate’ sessie en ontwerp samen met ons een retail-oplossing waarmee u ook uw klanten een perfecte Customer Experience geeft. 

Gerelateerd

Experts