CRM-moderniseringsservices

Na een migratie-analyse passen we een beproefde, risicoarme methode toe om geoptimaliseerde bedrijfsprocessen te implementeren die de waarde van uw CRM-investeringen vergroten. Dankzij onze expertise in Siebel® en Salesforce® kunt u de gebruikelijke valkuilen bij systeemmigraties vermijden. U profiteert van cloudgebaseerde prestaties en flexibiliteit met Salesforce.

 

Lage gebruikersacceptatie en hoge complexiteit hinderen de verkoopproductiviteit

Organisaties worden geconfronteerd met een dringende behoefte om hun klantgerichte functies efficiënter te maken. De hoge onderhoudskosten en de tijdrovende upgrades van systemen op eigen servers staan IT-innovatie in de weg. Zonder innovatie van klantgerichte systemen wordt het erg moeilijk om op de door de klant gewenste communicatiekanalen aan te sluiten, capaciteiten voor mobiele toepassingen en sociale media te ontwikkelen en realtime inzichten te verkrijgen. Migratie van CRM naar de cloud met Salesforce is een beproefde methode voor het verlagen van kosten, het vrijmaken van IT-specialisten en het verbeteren van de conversie en de klanttevredenheid.

Minder risico's en kortere doorlooptijden met bewezen methoden

Zonder een strategische aanpak van de migratie van Siebel naar Salesforce bestaat het risico van vertragingen, hogere kosten en minder motivatie en zelfvertrouwen van gebruikers. Hier bieden de CRM-moderniseringsservices van Capgemini uitkomst. Met RapidMigrate® verloopt de migratie van Siebel-systemen naar Salesforce soepeler, zodat organisaties sneller en tegen lagere totale kosten kunnen profiteren van de betere functionaliteit en productiviteit van Salesforce. RapidMigrate, gebouwd op Force.com® en Heroku®, helpt de migratie van metadata en data van Siebel naar Salesforce te versnellen. We versterken deze methode met eigen tools en facilitators, gebaseerd op onze samenwerking met Salesforce.

Waarom Capgemini?

  • De ruime ervaring en de bewezen expertise in vele sectoren van ruim 2000 internationale, door Siebel en Salesforce gecertificeerde specialisten ondersteunen een migratie die specifiek op uw sector is afgestemd.
  • Beproefde procesmethodiek met RapidMigrate maakt een snelle afbeelding van Siebel-metadata op Salesforce-metadata mogelijk.
  • Raamwerk voor snel ontwerp en visualisatie met methoden voor gebruikersgericht ontwerpen en Visualforce voor veranderings- en verbeteringsmanagement.
  • Inzet van Salesforce-accelerators voor snellere oplevering, lagere kosten en kleinere risico's van de migratie.
  • Extra aandacht voor het beheer van de organisatieverandering, met trainingen op basis van rolspecifieke behoeften.
  • Door onafhankelijke analisten erkend als 'leidende CRM-integrator' met meer dan 8000 CRM-experts.
  • Marktleider en cloudvisionair voor grote ondernemingen, die twee derde van de Fortune 500-bedrijven ondersteunt bij hun behoeften aan cloudservices.

 

Ontdek hoe u aan de slag kunt met een migratie-analyse van CRM-modernisering. Neem contact op met:

Gerelateerd

Experts