De kracht van ontwerp

ONTWERP EN ZORG VOOR AANTREKKELIJKE EN UITNODIGENDE KLANTBELEVINGEN

 

Bied uw klanten en consumenten waardevolle en gewaardeerde belevingen, ongeacht het contactpunt of -moment.

Als u de verwachtingen, behoeften en wensen van uw klanten begrijpt, kunt u klantbelevingen ontwerpen die hiermee overeenkomen. De klantbeleving wordt bepaald door alle interacties die de consument met u heeft (merk, winkels of filialen, online of mobiel, callcenter of medewerkers).

 

Elke interactie moet leiden tot de volgende. En alle klantbelevingen moeten zodanig worden ontworpen dat deze voor zowel uw klant als uw merk waarde opleveren. Dit is het punt waar de doelen van het bedrijf en de klant samenkomen, en hoe meer doelen aan beide kanten worden behaald, hoe meer waarde er wordt gegenereerd. Dit wordt ook wel de economie van klantbeleving genoemd. Als u deze tweezijdige balans kunt realiseren, blijven klanten terugkomen en kunt u de beleving afstemmen op de steeds veranderende behoeften van de consument.

 


Waarom Capgemini?

We bieden via ons Backelite-netwerk een geavanceerde en onvergetelijke gebruikerservaringen en ontwerpmogelijkheden. Backelite is onderdeel van de Capgemini Group en wordt bij verschillende topmerken gebruikt voor het definiëren, ontwerpen, implementeren en optimaliseren van hun online en mobiele aanwezigheid. Het staat centraal in het CoE en framework voor gebruikerservaring van de Capgemini Group en heeft betrekking op mogelijkheden in alle bijbehorende kernmarkten.

 

Capgemini helpt klanten verbindingen te leggen die verschil maken:

  • Verbindingen die een nieuwe manier van denken, nieuw gedrag en nieuwe verwachtingen onder werknemers en klanten teweegbrengen.
  • Verbindingen die zorgen voor grootse en uitnodigende belevingen, die uw winstgevendheid aanzienlijk verhogen.
  • Verbindingen die uw producten en services volledig personaliseren en uniek maken.


Uitzonderlijke verbindingen leiden tot uitzonderlijke resultaten

Neem contact met ons op voor hulp bij het bedenken en ontwerpen van eenvoudige beleving met impact, ongeacht het kanaal, voor het gehele traject en met het oog op de lange termijn.

 

Ervaar ontwerpoplossingen

  • Een strategie voor een uniforme klantbeleving: multidimensionale strategieën zorgen ervoor dat alle interacties die een klant met uw merk heeft, ongeacht kanaal of tijdstip, hun vertrouwen vergroot en uw reputatie verbetert. 
  • Een ontwerp voor een uniforme klantinteractie: interactieontwerp wordt gebruikt om online services te visualiseren en deze visualisatie vervolgens in de vroege testfases/als proof-of-concept te gebruiken, en verderop in het proces als specificatie voor ontwerpers en ontwikkelaars.
  • Ontwerp van een on- en offline gebruikerservaring: verhoog uw gebruikerstevredenheid door de bruikbaarheid, toegankelijkheid en het plezier te verbeteren dat voortkomt uit interacties tussen uw klanten en uw product of dienst.
  • Een strategie voor digitale content: de waardevolle planning, ontwikkeling en het beheer van de content die in de verschillende kanalen binnen de beleving wordt gebruikt. Hiermee worden belevingen met impact geleverd.
  • Ontwikkeling van digitale content: op effectieve en efficiënte wijze relevante en gerichte content definiëren, samenstellen en publiceren voor uw huidige en toekomstige klanten.
  • Ontwerp van een campagne: het ontwerpproces van klantmarketingcampagnes op alle kanalen voor uw huidige en toekomstige klanten.

 

Gerelateerde aanbiedingen

BESPREEK MET ONZE EXPERTS