Alternate title: 

Cybersecurity

Bescherm uw digitale onderneming tegen cyberaanvallen en intern kwaadwillend gedrag met een compleet dienstenpakket op het gebied van advies, bescherming en toezicht op beveiliging.

 
Ontdek hoe u alle essentiële onderdelen van uw digitale identiteit en gebruikers, applicaties, eindapparatuur en infrastructuur kunt beschermen

 

Beveiligen van uw digitale transformatie met onze Cybersecurity Services

De nieuwe manieren van bedrijfsvoering en interactie met de klant vragen om een nieuwe aanpak wat betreft de bescherming van essentiële bedrijfsmiddelen. Ons complete dienstenpakket voor cybersecurity omvat de IT, industriële systemen en IoT data producten, zodat uw onderneming digitale transformatie bereikt waarbij veiligheid in het middelpunt staat.

Cybersecurity: Advise. Protect. Monitor.

We leveren een compleet dienstenpakket op het gebied van advies, bescherming en monitoring om uw organisatie te beveiligen.
 
We geven advies over de te volgen beveiligingsstrategie op basis van het huidige volwassenheidsniveau van uw cybersecurity. We helpen u om uw beveiligingsperimeters, -doelstellingen en -procedures te definiëren. We beschermen uw systemen met onze oplossingen voor cybersecurity en houden toezicht op uw systeem om cyberaanvallen op te sporen en vooraf te verhinderen.

 

 

Blogs  

Het Insights in Security Blog is een blog over cybersecurity. Lees hier de nieuwe visies: Insights in Security blog.

 

Het Veiligheid en Rechtsketen Blog richt zich op het leggen van verbindingen in het veiligheidsdomein en het versterken van haar prestaties. Ontdek hier de nieuwste inzichten van het Capgemini Consulting Veiligheid en Rechtsketen Blog.

Bronnen

Experts