Alternate title: 

Cybersecurity

Bescherm uw digitale onderneming tegen cyberaanvallen en intern kwaadwillend gedrag met een compleet dienstenpakket op het gebied van advies, bescherming en toezicht op beveiliging.

Het transformeren van de front- en back-endsystemen van uw bedrijf is strategisch gezien onontbeerlijk voor het behalen van een optimaal resultaat uit de nieuwe manieren van werken. Wanneer dit op veilige wijze in combinatie met een effectieve cyberverdediging wordt gedaan, vormt dit een krachtig instrument om uw strategische doelstellingen te bereiken. Ontdek hoe u alle essentiële onderdelen van uw digitale identiteit en gebruikers, applicaties, eindapparatuur en infrastructuur kunt beschermen.

 

Begeleiden en beveiligen van uw digitale transformatie met onze Cybersecurity Services

De nieuwe manieren van bedrijfsvoering en interactie met de klant vragen om een nieuwe aanpak wat betreft de bescherming van essentiële bedrijfsmiddelen. Ons complete dienstenpakket voor cybersecurity omvat de IT, industriële systemen en IoT data producten, zodat uw onderneming digitale transformatie bereikt waarbij veiligheid in het middelpunt staat.

 

Cybersecurity proces: Adviseren. Beschermen. Bewaken.

We leveren een compleet dienstenpakket op het gebied van advies, bescherming en monitoring om uw organisatie te beveiligen.
 
We geven advies over de te volgen beveiligingsstrategie op basis van het huidige volwassenheidsniveau van uw cybersecurity. We helpen u om uw beveiligingsperimeters, -doelstellingen en -procedures te definiëren. We beschermen uw systemen met onze oplossingen voor cybersecurity en houden toezicht op uw systeem om cyberaanvallen op te sporen en vooraf te verhinderen.

 

 

Blogs   

Trends in Veiligheid

Insights in Security Blog

Blog over trends en ontwikkelingen in het Openbare Orde en Veiligheidsdomein.
Lees hier de nieuwe visies: Insights in Security blog

Veiligheid en Rechtsketen Blog

Veiligheid en Rechtsketen Blog

Verbindingen leggen in het veiligheidsdomein en het versterken van haar prestaties.
Ontdek hier de nieuwste inzichten van Capgemini Consulting Veiligheid en Rechtsketen Blog

 

 

 

Bronnen

Neem contact op