Digital Manufacturing

Onze diensten op het gebied van digitale productie helpen uw digitale transformatie op weg richting slimme, verbonden producten en faciliteiten met sterk beveiligde mobiele, connectiviteits-, analyse- en cloudoplossingen.

Wij stellen productiebedrijven in staat te transformeren zodat ze helemaal klaar zijn voor het digitale tijdperk. Het gaat hierbij onder meer om bedrijven in de lucht- en ruimtevaart- en defensie-industrie, autofabrikanten, chemische bedrijven, fabrikanten van consumentenproducten, energie- en nutsbedrijven, technologiebedrijven, fabrikanten van industriële producten, life science-bedrijven en ondernemingen in de grondstoffenindustrie.

Overzicht van digitale productie

‘Digitaal’ verandert het speelveld op weg naar het internet der dingen

De services voor digitale productie van Capgemini, ook wel bekend als Industrie 4.0, richten zich op het verbeteren van de digitale volwassenheid van de kernfuncties op het gebied van productie binnen Product Lifecycle Management (PLM), Asset Lifecycle Management (ALM), operationeel beheer, industrieel IdD en big data, systeemsimulatie en industriële cyberbeveiliging. We helpen bedrijven binnen de discrete productie, assemblageproductie en procesindustrie om de nieuwe denkwijze te omarmen naarmate de operationele en informatietechnologie verder naar elkaar toegroeien. We stellen u in staat met slimme, verbonden producten, activa en activiteiten uw productie te verhogen, uw kosten te verlagen en uw inkomsten te verhogen.

Netherlands

Digitale productie – Voorspelbare kwaliteit

Industrie 4.0 – Convergentie van bedrijfssystemen en fysieke bedrijfsmiddelen

We helpen met het ontwerp en gebruik van slimme producten en faciliteiten en we optimaliseren uw technische services en industriële activiteiten. Tegelijkertijd implementeren we intelligente configuraties van productiesystemen, faciliteiten en infrastructuur in belangrijke functiegebieden:

  • Bedrijfsbrede digitale transformatie van productie
  • Product- en inventarisbeheer: realisatie van PLM-transformatie, afstemming van uw gegevens en processen met 3D-technologieën, en doeltreffend digitaal beheer van de configuratie van producten en bedrijfsmiddelen.
  • Operationeel beheer: optimalisatie van industriële besturingssystemen, productie-intelligentie, het industriële IdD en digitale operatormogelijkheden
  • Complexe systeemsimulatie: inkorting marktintroductietijd, waarbij fysieke tests uit de weg worden gegaan en kwaliteit wordt geoptimaliseerd
  • Industriële cyberbeveiliging: beveiliging van uw initiatieven voor digitale transformatie

Samen staan we sterker: samen op weg naar digitale transformatie

Als dienstverlener met zowel expertise op het gebied van technologie als consultancy behoren we tot een select aantal organisaties die operationele technologie en IT-systemen aan elkaar kunnen koppelen. We leveren services op het gebied van consultancy, applicatiebeheer, engineering, middleware voor het internet der dingen en gegevensbeheer. Daarnaast maakt onze wereldwijde aanwezigheid dat we een voorkeurspartner zijn voor producenten die overal ter wereld een constante kwaliteit willen hebben.

Via een wereldwijd netwerk voor uitwisseling van toegepaste innovatie en een ecosysteem van partners kunnen we garanderen dat uw investeringen in digitale technologie concurrentievoordeel op de lange termijn opleveren.

Gerelateerd

Experts