Oracle Transport Management

Brandstofprijzen stijgen en supply chains raken steeds meer gefragmenteerd. Daarom hebben ondernemingen behoefte aan complete en direct beschikbare informatie over transport en distributie. De Oracle Transportation Management-oplossing van Capgemini voorziet in deze behoefte.

Gecentraliseerde informatie, efficiënte distributie

Een transportmanagementsysteem zoals OTM biedt grote voordelen:
  • Optimalisatie van transportroutes om te profiteren van de laagste tarieven
  • Automatische afstemming van vouchers en betalingsautorisaties
  • Beter zicht op zendingen in transit
  • Snelle en betrouwbare rapportage van transporttransacties

OTM toegesneden op uw bedrijf

Wij helpen u bij het opstellen van een business case voor de implementatie van OTM die uw softwarevereisten afstemt met uw businesscompetenties. Op basis van een diagnose van uw huidige en toekomstige bedrijfsvereisten ontwikkelen we samen met u een systeemconfiguratie die aan uw wensen voldoet.
 
Via ons Accelerated Solutions Environment-concept worden de belangrijkste stakeholders bij het proces betrokken. En ons Rightshore®-model staat garant voor 24-uurs support tijdens én na de implementatie.
Worldwide

Capgemini en Oracle: partners in transportmanagement

Capgemini heeft alle kennis en ervaring in huis om u van de kracht van Oracle Transportation Management (OTM) te laten profiteren met een uitstekend rendement op uw investering. Wij hebben het grootste klantenbestand op het gebied van transportmanagementsystemen en we zijn de grootste OTM-implementeerder in Noord-Amerika.
Gerelateerd
Meer weten?