DistributionDirect

Bescherm uw winst en creëer waarde met DistributionDirect. Met onze innovatieve workbenches, voorgeconfigureerde integraties en gehoste oplossing kunnen kopers/planners en verkopers in realtime beschikken over de informatie die zij nodig hebben om bedrijfskritische beslissingen te nemen.

Een lastige situatie

De uitvoering van orders in meerdere kanalen zorgt voor grote veranderingen in de distributiesector. Van groothandelsdistributiebedrijven wordt tegenwoordig verwacht dat zij scherp op maat gesneden diensten aanbieden om hun waarde in de supply chain te bewijzen. Als gevolg daarvan moeten zij op zoek naar manieren om de operationele kosten te verlagen om de marges te vergroten en toekomstige groei veilig te stellen.

Voor een gemiddeld groothandelsdistributiebedrijf dat met verouderde systemen en arbeidsintensieve processen werkt, wordt het steeds lastiger om de winst te beschermen en de concurrentiepositie te behouden.

 

De realtime informatie die u nodig heeft

Op basis van marktleidende Oracle-applicaties verschaft de DistributionDirect-oplossing van Capgemini de realtime informatie die groothandelsdistributiebedrijven nodig hebben voor het nemen van tijdige koop- en verkoopbeslissingen op basis van variabele prijs-volumeverhoudingen. DistributionDirect omvat de volgende kernprocessen:

  • Order-to-cash – workbench van de verkoper
  • Procure-to-pay – workbench van de koper
  • Leverancier- en contractbeheer
  • Planning en prognoses – workbench van de planner
  • Finance-to-manage – KPI-tracking en -analyses

 

Voordelen:

 

  • Goede mogelijkheden voor operationele besparingen en margeverbeteringen
  • Grotere gebruikersacceptatie
  • Meer efficiëntie dankzij workbenches voor gecentraliseerd beeld van de bedrijfsvoering
  • Betere serviceniveaus
  • Beter afgestemde en flexibelere processen in de supply chain

 

Een uniek aanbod

Bij Capgemini staat de klant centraal: wij creëren en leveren zakelijke en technologische oplossingen die aansluiten op de behoeften van onze klanten, zodat zij er zeker van kunnen zijn dat zij de gewenste resultaten behalen. Dankzij onze brede sectorkennis, grote vertrouwdheid met de technologieën van Oracle door onze jarenlange wereldwijde samenwerking, en onze grote ervaring op het gebied van supplychainmanagement, logistiek en distributie zijn wij in staat onze klanten met succes te ondersteunen. Onze ondersteuning strekt zich uit van de lay-out van de projectarchitectuur en levering tot beheerde services voor de langere termijn.

Met meer dan 180.000 werknemers in 44 landen is Capgemini wereldwijd marktleider wat betreft services op het gebied van consulting, technologie en outsourcing. Gebruikmakend van de marktleidende bedrijfssoftware en -hardware van Oracle leveren wij oplossingen die voldoen aan de verwachtingen van de klant en die echte resultaten opleveren.

DistributionDirect levert met behulp van marktleidende Oracle-applicaties de realtime informatie die groothandelsdistributiebedrijven nodig hebben om tijdige beslissingen te nemen.

Nav Bhatt

Gerelateerd