Dynamisch case management van Capgemini en EMC

Ondernemingen hebben betrouwbare en aanpasbare oplossingen nodig om applicaties voor caseafhandeling te ontwikkelen. Op basis van EMC Documentum xCelerated Composition Platform (xCP) levert Capgemini oplossingen voor dynamische applicatieontwikkeling die op sectorspecifieke behoeften kunnen worden afgestemd.

Een compleet en geïntegreerd platform

EMC Documentum xCelerated Composition Platform is een dynamisch applicatieplatform waarbij contentmanagement, business process management, klantcommunicatie, bestandsbeheer, analyse, rapportage en naleving in één centrale omgeving bijeenkomen.
 
Capgemini helpt u de operationele kosten te verlagen, de besluitvorming te ondersteunen en de gegevensverwerking te versnellen door EMC xCP te gebruiken om:
  • routinematige taken en gestructureerde processen te automatiseren en informatieoverload te voorkomen
  • de afhandeling van ongestructureerde cases te versnellen
  • een op samenwerking gerichte omgeving te creëren waarin mensen worden gekoppeld aan processen en gegevens
 
Deze oplossing biedt belangrijke voordelen:
  • Flexibele webgebaseerde toegang vanaf computers en mobiele apparaten
  • Efficiënte procesuitvoering dankzij checklists en geïntegreerde tools voor delegatie en planning
  • Realtime prestatiegegevens voor maximale transparantie
  • Betere beveiliging via toegangsbeheer op basis van rollen

Case-as-a-Service - Transforming Case Management

Case Management Framework: geïntegreerde IT-oplossingen voor case management

Wij leveren een resultaatgericht Case Management Framework op basis van beproefde sjablonen en componenten die de risico’s beperken en gemakkelijk aan veranderende bedrijfsbehoeften kunnen worden aangepast. We koppelen geïntegreerde IT-oplossingen aan een dynamisch aanpasbaar plan, zodat zelfs de meest complexe cases snel en effectief beheerd kunnen worden.
 
Het proces kan heel eenvoudig worden aangepast voor individuele cases. Door middel van realtime prestatiegegevens krijgen de gebruikers een totaaloverzicht van alle relevante case-informatie. We ontwikkelen supportstructuren die silovorming tegengaan en binnen de organisatie geïntegreerde serviceteams creëren.

Meer efficiëntie met xCP

Gezamenlijk hebben Capgemini en EMC over de hele wereld vele succesvolle xCP-implementaties opgeleverd. We hebben bijvoorbeeld bij de Franse zorgverzekeraar CNAMTS de servicekwaliteit verhoogd en de kosten verlaagd door het beheer van ongestructureerde gegevens over zorgclaims te verbeteren. Voor dit project moesten meer dan een miljoen documenten worden overgebracht naar een elektronische database.
Gerelateerd