ERPAdvantage

Kostenefficiënte transformatie van bedrijfsprocessen: Capgemini’s ERPAdvantage is een hybride pure-cloud-oplossing die met behulp van accelerators van Capgemini implementatie van Oracle Financials Cloud en Oracle Procurement verzorgt bij bedrijven van elke omvang.

Ruggengraat van de onderneming

Systemen voor Enterprise Resource Planning (ERP) zijn de ruggengraat van de moderne onderneming. Bedrijven vertrouwen op ERP-systemen voor het verbeteren van hun standaardisatie, samenwerking en efficiëntie. Het beheer van traditionele ERP-software kan echter duur en inefficiënt zijn wanneer de bedrijfsprocessen niet zijn gestandaardiseerd en er wordt gewerkt met heterogene systemen en diverse licenties.

In een tijd waarin innovatieve ontwikkelingen het gebruik van cloud- en digitale technologieën nodig maken om de groei van de onderneming te garanderen, moeten bedrijven gebruikmaken van de juiste combinatie van on-site- en cloud-technologieën om hun innovatie, flexibiliteit en concurrentievermogen veilig te stellen.

Oplossingen op maat

Capgemini’s ERPAdvantage is een voorgeconfigureerde hybride oplossing met de optimale combinatie van on-site- en cloud-technologieën voor snelle implementatie van Oracle Cloud en verbetering van de functionaliteit voor financiën en inkoop. Met ERPAdvantage kunt u uw flexibiliteit vergroten en uw kosten verlagen dankzij een volledig voorgeconfigureerde omgeving en:

  • Integratie van on-site- en cloud-technologieën
  • Opties voor Pure Software as a Service (SaaS)
  • Accelerators voor de configuratie van applicaties
  • Procesafbeelding van beste werkmethoden
  • Speciaal ontwikkeld trainingsmateriaal

 

U kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:

 

  • ERPAdvantage als hybride model
  • ERPAdvantage voor inkoop met Oracle Procurement Cloud
  • ERPAdvantage met Oracle Financials Cloud

Oracle-expertise

Wij beschikken overal ter wereld over specialisten die zijn getraind in het werken met Oracle Cloud en on-site-applicaties van Oracle. Wij helpen ondernemingen bedrijfswaarde te genereren door hun bestaande investeringen te integreren met nieuwe technologieën. Wij werken al tientallen jaren samen met Oracle en maken gebruik van internationale leveringscentra die bedrijfsbrede oplossingen leveren op basis van optimale kostenmodellen.

Neem vandaag nog contact op met onze experts en ontdek hoe ERPAdvantage u kan helpen uw bedrijfsprocessen te transformeren.

Gerelateerd

Experts