BA4all 'Big Data & Analytics Insight' Conference 2016

  • June 7, 2016
  • Bunnik
  • Postillion Hotel Utrecht Bunnik

Loopt het data warehouse op zijn einde of kan er via de bestaande infrastructuur nieuwe waarde worden gehaald door deze te integreren met nieuwe bigdatatechnologieën? Zo ja, hoe gaat u dan te werk? Heeft u nog inspiratie nodig voor uw bedrijfsanalysestrategie? Ga dan naar de beurs ‘Big data & Analytics Insight 2016’ die op 7 juni in Bunnik wordt gehouden, want daar komt u volop aan uw trekken.

Capgemini is een sponsorpartner van Business Analytics for All, een ontmoetingsplek voor analyseprofessionals die de kans krijgen om tot een breder inzicht te komen in dit vakgebied dat continu in beweging is. Dit gebeurt zowel via interactieve conferenties als een diepere kijk in het ontwerp via onderwijsdagen en practica.

Op het evenement staan domeinexperts op het gebied van big data u met raad en daad terzijde en zijn er uiterst interessante presentaties waar u inspiratie uit kunt putten. Denk bijvoorbeeld aan 'Data Vault 2.0 & Big Data’ en 'Hands-on Predictive Text Analytics'. Of u zich nu tot in de finesses bezighoudt met het technische of met het zakelijke aspect van big data en analyses, één ding is zeker: deze conferentie mag u niet missen. Tenminste, als u de toekomstige ontwikkelingen voor wilt blijven en ze niet alleen wilt ondergaan.

 

Capgemini op de conferentie:

Jorgen Heizenberg, CTO Capgemini Insights & Data Netherlands en Global Data Architect zal de volgende presentatie geven: ‘Going Big with Data: Acting on Two Speeds to Deliver Value from Data?’

Capgemini heeft ook een stand op het evenement waar experts onze allernieuwste oplossingen en doordacht leiderschap demonstreren.

 

AANMELDEN VOOR DE CONFERENTIE:

Bekijk de agenda en reserveer een plaats door op de Aanmeldknop te klikken. Nog een beter idee is het om ba4all-lid te worden. U krijgt dan een toegangskaart tot nog een conferentie en een practicumsessie over klantanalyse cadeau.

Bekijk voor meer informatie de evenementenpagina

09.00  

Welcome Note

09.10  

Icebreaking Session

09.20  

Going Big with Data: Acting on Two Speeds to Deliver Value from Data?

10.00  

Exploratory Analytics on Online Customer Data: the Numbers are Growing

10.25  

Networking Coffee

10.50  

Peer Exchange: Skills Crisis in Big Data and Analytics?

11.50  

Data Vault 2.0 & Big Data

12.15  

Networking Lunch

13.30  

Hadoop in the Cloud: the Pragmatic Start

14.05  

Hands-on Predictive Text Analytics

14.55  

Networking Coffee

15.20  

Peer Exchange: New Analytics Initiatives, Demand a New Funding Approach

15.45  

Convincing Big Data Analytics through Data Discovery and Visualisation

16.10  

The Data Warehouse has an Edge over Hadoop

17.00  

Closing Remarks & Networking Reception