Big Data Expo - Ontwikkel uw Big Data strategie

  • September 30, 2015 tot October 1, 2015
  • Jaarbeurs Utrecht HALL 4

Op woensdag 30 september en donderdag 1 oktober aanstaande vindt in de Jaarbeurs Utrecht in hal 4 de Big Data Expo plaats.
 

De Big Data Expo is het grootste evenement op het gebied van Big Data in de Benelux. De belangrijkste onderwerpen van dit jaar zijn: "Hoe ga ik aan de slag met Big Data?" en "Hoe kan ik datawetenschap integreren in nieuwe bedrijfsmodellen?".
 

Twee dagen lang staan er bijna 100 experts uit Nederland en daarbuiten voor u klaar om u alles te leren over de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van Big Data. Deze tweedaagse beurs staat in het teken van de mogelijkheden om uit heel grote hoeveelheden (ongestructureerde) datasets bruikbare informatie te halen. U ontmoet de meest kundige mensen, innovators en leiders op het gebied van Big Data. Verder heeft u de mogelijkheid om te netwerken met duizenden andere data-experts.
 

Ook de experts van Capgemini zijn aanwezig op de Big Data Expo. U kunt hen vinden bij stand nummer 1, vlakbij de ingang. Ze zullen u bijpraten over onze laatste innovaties op het gebied van Big Data en u alles vertellen over de laatste trends en ontwikkelingen. Op deze manier kunt u gebruikmaken van het nieuwe datalandschap om tot diepere inzichten te komen op de plek waar ze echt verschil kunnen maken, namelijk aan de operationele kant.
 

Jorgen Heizenberg, Chief Technology Officer, Insights & Data, Capgemini Nederland, zal op woensdag 30 september van 15:45 tot 16:15 in de Keynotezaal B het volgende thema behandelen: 'Big Data, What’s in it for me? - Some Customer Cases', oftewel 'Wat levert Big Data mij op?' geïllustreerd met voorbeelden van klanten. Aan de hand van deze praktijkvoorbeelden legt hij uit dat het bij Big Data draait om het vermogen om te analyseren en hierop actie te ondernemen en data te gebruiken van sensoren, transacties of interacties van zowel binnen als buiten de organisatie. Ze vormen het uitgangspunt om lastige bedrijfsvraagstukken op te lossen, de concurrentiepositie te versterken en beter gefundeerde beslissingen te nemen in een wereld die steeds nauwer met elkaar verbonden is.
 

Andere prominente sprekers: Adidas, Twitter, Google, IKEA, RTL, eBay, Schiphol Airport, Wehkamp, KPN, Bol.com, TomTom, Amsterdam Arena, Randstad en ga zo maar door!
 

BEZOEK CAPGEMINI EN KOM OOK NAAR DE BIG DATA EXPO. AANMELDEN IS GRATIS!

 

Openingstijden Big Data Expo
Woensdag 30 september 2015 – 10:00 tot 17:00 uur
Donderdag 1 oktober 2015 - 10:00 tot 17:00 uur
 
Bezoek de site voor meer informatie: www.bigdata-expo.nl   

Agenda

Bekijk de agenda hier...