Big Talent Day

  • May 13, 2017
  • Capgemini, Reykjavikplein 1, Utrecht

Ever considered…

… yourself a tech pioneer?

Jij behoort tot een van de tech pioneers in ons vakgebied, dus kom naar onze Big Talent Day: dé career bootcamp van Capgemini op 13 mei. Een dag vol inspirerende keynotes, waanzinnige workshops en talent boosters.

Want….

Wanneer heb je voor het laatst geïnvesteerd in jouw eigen ontwikkeling? Of op een leuke manier je skills weten te boosten? Jouw passie gedeeld met the future of tech?

Wat is het? Big Talent Day

Wanneer? Op zaterdag 13 mei vanaf 10.30 uur

Waar? Capgemini Utrecht

 

Programma Big Talent Day

Het programma start om 10.30 uur en eindigt om 16.00 uur met een borrel (en meet & greet) met onze collega’s.

Tijdens de Big Talent Day komen tech pioneers uit heel Nederland luisteren naar sprekers als Daniel Gebler (Picnic), Loren Roosendaal (CEO IC3D) en anderen! Maar naast deze inspirerende keynotes, kun je ook waanzinnige workshops en talent boosters volgen: sessies waar jouw ontwikkeling, het bijspijkeren van je kennis en interactie centraal staan. Bovendien hebben we eind van de dag nog een aantal leuke prijzen te verloten: wil je meedingen naar de Huawei Smartwatch, een echte jaren 80 Tetris lamp of ga je met een domino pizza bon van 50 euro naar huis?

Met meer dan 25 programmaonderdelen is dit een event dat je als tech liefhebber niet mag missen. We zoomen met name in op de volgende onderdelen:

Cybersecurity

Een blik op de toekomst van cybersecurity: Capgemini’s experts op het gebied van cybersecurity zijn werkzaam voor uiteenlopende klanten: van overheid tot het bedrijfsleven. Zij praten je bij over het beschermen van een organisatie tegen cybercrime en datalekken.

Software Development

Het énige waar software developers nog meer van houden dan van hun werk, is samen met andere developers praten over software en coding. Tijdens de Big Talent Day kun je verschillende sessies bijwonen over dit onderwerp.

Testing

Nieuwe inzichten op het gebied van Rapid Software Testing? Testing als vast onderdeel binnen een agile team? Hoe kunnen we testing perfect integreren met development? Tijdens de Big Talent Day praten we je bij over de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van testing.

Talentontwikkeling

Welkom in de Capgemini Collaboration Zone (CoZone): een kijkje in de keuken! Op deze plek werken we in compacte teams aan innovatieve projecten. Hier struikel je over drones, robots en 3D-printers: tijdens de Big Talent Day gaan onze CoZone’ers met jou en jouw talenten aan de slag!

 

 

 

Kom naar de Big Talent Day!

Wij geloven dat jíj een uniek talent hebt waar je in uitblinkt. Banen in onze innovatieve sector liggen voor jou vast voor het oprapen. Neem deze dag een kijkje in de keuken van een innovatieve koploper op het gebied van software developing, testing & cybersecurity.

Dit is dé mogelijkheid om jouw indrukwekkende skills te showen. Dus… dust yourself off & boost jouw talent tijdens de Big Talent Day op zaterdag 13 mei!

 

Over de sprekers

Daniel Gebler – Is CTO van Picnic, de snelst groeiende online supermarkt ter wereld. Het bedrijf maakt online boodschappen doen makkelijk, eenvoudig en betaalbaar voor iedereen. Picnic liet onlangs weten 100 miljoen euro in uitbreiding te investeren. Het bedrijf verwacht 10.000 nieuwe banen te creëren en dit jaar een omzet van 100 miljoen te realiseren. Daniel heeft een PhD in Computer Science. In zijn talk verklaart hij hoe Big Data onlosmakelijk verbonden is aan het succes van Picnic.

Loren Roosendaal – Is founder en CEO van IC3D Media en Knowingo. Daarnaast is Loren de director van het Center for Digital Transformation aan de Nyenrode Business University. Hij maakt gebruik van know-how en technologie uit de game-industrie om ernstige problemen op te lossen in verschillende branches. Al op 12-jarige leeftijd zat Loren te ‘prutsen’ met videogames met als logisch gevolg dat hij als zeventienjarige een vaste baan aangeboden kreeg bij een groot gamebedrijf in Hamburg. Het internationale netwerk van game developers dat hij in zijn tienerjaren opbouwde, gebruikt hij nu handig om zijn bedrijf te laten groeien.