Business Analytics Insight 2014 Conferentie

  • June 10, 2014
  • Netherlands
  • Spant! Dr. A. Kuyperlaan 3 1402 SB BUSSUM

Op 10 juni krijgt u een uitgelezen kans om de laatste ontwikkelingen te horen in Business Analytics. Op die dag wordt de eerste ‘Business Analytics for All Insight Conferentie’ in Nederland gehouden.
 
Keynote spreker Ralph Kimball, de vader van het dimensionele model, zal u op ongeëvenaarde wijze inspireren met een lezing over Big Data en zijn nieuwste inzichten met u delen. Bovendien maakt hij u deelgenoot van  de belangrijke updates in de Kimball Methode, zoals beschreven in de derde editie van "The Data Warehouse Toolkit: The Definitive Guide to Dimensional Modeling".
 
Kimball zal ingaan op de evolutie van het data warehouse en tevens een voorschot nemen op de toekomst ervan.  Daarna zal hij alle ins en outs van Big Data bespreken, aanvullingen geven op de strategische richting  van data warehousing en tot slot deelnemen in een Town Hall sessie.

Naast de keynote sessies, staan op de agenda ook sessies rond ‘rich content’ solution providers. Niet met een focus op de hype zelf, maar echt op het leren. Solution providers, en in veel gevallen ook hun klanten zullen case studies presenteren, best practices, belangrijke leerpunten en toekomstige trends en technologieën.
 
Capgemini is trots om als partner op te mogen treden voor de BA4all community en zal als Gold Sponsor aan het event deelnemen. Experts van Capgemini zullen een sessie leiden over ‘Predictive Analytics’ en deelnemen aan de paneldiscussie over ‘self service BI’.
 
Onderwerpen die tijdens de conferentie aan bod zullen komen zijn onder meer:

  • Self-Service Business Intelligence
  • Data Visualization
  • Business Intelligence in de Cloud
  • Predictive Analytics

Kortom: dit is het moment om uw plek op Business Analytics Insight 2014 veilig te stellen.
 
Klik op deze link om lid te worden van de BA4all community en u in te schrijven voor de eerste Insight Conferentie.

VERGEET NIET de  promotiecode BAI14CAP  in te vullen voor het speciale tarief voor Capgemini contacten en relaties. 
 
Meer over event leest u op de website.
 

Over Keynote Speaker Ralph Kimball


Ralph Kimball is de oprichter van de Kimball Group en auteur van diverse bestsellers op het gebied van data warehousing, waaronder "The Data Warehouse Toolkit". Sinds het midden van de jaren ’80 is hij de DW/BI thought leader op de dimensionale aanpak en heeft hij meer dan 20.000 studenten opgeleid. Zijn dimensionale aanpak is uitgegroeid tot de de facto DW/BI industriestandaard. Voordat hij ging werken bij Metaphor en hij Red Brick Systems oprichtte, was Ralph mede-uitvinder van het eerste commercieel beschikbare werkstation met een grafische user interface op het Xerox Palo Alto Research Center (PARC). Ralph heeft zijn Ph.D. in Electrical Engineering gehaald aan de Stanford University.

 

Over BA4all


 
‘Business Analytics for All’ beheert een community waarin zakelijke en technische professionals bij elkaar komen om ideeën uit te wisselen, contact te leggen met gelijkgestemde professionals en ‘must-have’- inzichten krijgen om de business impact van informatiemanagement en business analytics-initiatieven te maximaliseren.
 

 

09:00

Welcome Note

09:10

Keynote: The Data Warehouse - The Essential Platform for Business Intelligence (Ralph Kimball)

10:30

Networking Coffee

11:00

Everything You Need to Know About Cloud BI

11:45

How to Manage Control and Structure with Self-Service Business Intelligence?

12:30

Networking Lunch

13:45

Best Practices in Predictive Analytics

14:30

Understanding The Role Of Data Visualization

15:15

Networking Coffee

15:45

Keynote: Big Data Can Drive the Business and IT to Evolve and Adapt (Ralph Kimball)

16:30

Town Hall Session with Ralph Kimball

17:00

Closing Remarks

17:10

Networking Reception