Capgemini en Oracle Cloud Test Drive Event

  • February 13, 2017
  • Congresgebouw (Congress building), Papendorp, Papendorpseweg 100 (Utrecht)

An on-premise giant transforms to a Cloud platform winner

Oracle is bezig zijn gehele software portfolio naar de cloud aan het brengen. Deze nummer één on-premise speler is hard op weg om ook nummer één in de cloud te worden op SaaS, PaaS en Iaas gebied. Oracle heeft het meest brede Cloud aanbod op de markt onder één logo en is de strijd aangegaan met "born in the Cloud" spelers als SFDC, Workday, AWS en anderen. Recent is de spectaculaire overname van Netsuite voltooid.

Dit is een avond die je echt niet mag missen! Oracle is bekend van het meest brede hard- en software platform in de markt in de on-premise wereld. Productnamen als SUN, Siebel, PeopleSoft, E Business Suite, JD Edwards, SOA suite, Oracle BPM, Oracle database en Oracle Service Bus domineren al jaren de wereldmarkt voor Enterprise systemen. Maar op dit moment is al deze fameuze software beschikbaar in de Cloud. Volledig nieuw ontworpen en ontwikkeld of geacquireerd en geïntegreerd. Het portfolio bestaat uit:

  • Hardware (IaaS)
  • Middleware, integratie en ontwikkelplatformen (PaaS)
  • ERP, CRM, sales, Service & marketing (SaaS)
  • en meer! 

Oracle heeft als doelstelling om de nummer 1 speler in de cloud te worden. Alle inspanningen qua productontwikkeling en verkoop zijn daarop gericht. Oracle is daarnaast een grote en belangrijke partner van Capgemini. Wereldwijd doen we als Capgemini per jaar meer dan 1 miljard euro aan Oracle gerelateerde omzet.

Dit tweede Oracle portfolio AdvantageYou event is gericht op Oracle’s Cloud Services. Snel en agile ontwikkelen van maatwerk applicaties, extra’s toevoegen aan SaaS implementaties en naadloze integratie van cloud en/of hybride situaties. Voor meer informatie over de Oracle Cloud producten zie https://cloud.oracle.com/home.

 

Programma

Tijd

Activiteit

17:00

Inloop dinner

18:00

Opening & Welkom: Rob Boomsma (Unit manager Oracle & Alliance manager Oracle)
Keynote: Cees Tolboom (Oracle Business Development Cloud)

19:00

Vier inspirerende, interactieve workshops:
Mobile :  Soham Dasgupta (Capgemini) en Maurits Dijkens, (Oracle) laten je in een workshop kennis maken met de Oracle’s Mobile Cloud Services welke gebruikt wordt om snel mobile apps te maken. Tevens wordt de recent geïntroduceerde chatbot als demo gepresenteerd. Bekijk de demo’s en doe hands on ervaring op.

Content – Process – Collaboration: Jeroen van Essen (Capgemini) en Michel Leijdekker, (Oracle) gaan in hoe workflows, social en document sharing in combinatie met andere cloud producten wodt uitgevoerd. Inclusief demo's en hands on ervaring met bijv. Oracle's Process Cloud.

Integration: Tomas Brouwers (Capgemini) en Brian Woff (Oracle) laten zien hoe verschillende integratie patronen, in een hybride omgeving, in de  Oracle’s integration Cloud en de SOA cloud wordt uitgevoerd.

IaaS: Gegeven door Johan Louwers, Capgemini. Zie, leer en voel hoe makkelijk de Oracle IaaS producten uw leven kunnen vergemakkelijken.

21:00

Meet & greet met een drankje en snacks

VERGEET NIET JE LAPTOP MEE TE NEMEN